HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά Ακαδημιών "Καλάβρυτα - Καλοκαίρι 2023" (ΦΩΤΟ)

Με σπουδαία ταλέντα γέμισε το Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων την Τετάρτη 21 Ιουνίου στο άκρως επιτυχημένο τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου “Καλάβρ...



Με σπουδαία ταλέντα γέμισε το Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων την Τετάρτη 21 Ιουνίου στο άκρως επιτυχημένο τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου “Καλάβρυτα - Καλοκαίρι 2023” που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων με την συμμετοχή περισσότερων από 140 παιδιών των Ακαδημιών Κ-8, Κ-10 και Κ-14 της Α.Ε.Καλαβρύτων και του τμήματος Κλειτορίας, του Ίκαρου Πετρωτού και του Άρης Πατρών.
Σκοπός του τουρνουά, που επιτεύχθη στο έπακρο, ήταν η συμμετοχή των μικρών αθλητών στη ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, η ενίσχυση της ευγενούς άμμιλας μεταξύ των αθλητών, η προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων και παιδιών, καθώς και η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπευθύνων.
Την διοργάνωση του τουρνουά είχε αναλάβει ο Διευθυντής Ακαδημιών της Α.Ε.Καλαβρύτων Αλέξης Χουλιάρας, συνεπικουρούμενος από τους προπονητές των τμημάτων της Α.Ε.Κ. Νίκο Παπαχριστόπουλο, Κωστή Βλάχο και Σταύρο Τσαβαλά, μαζί με τον τερματοφύλακα της ανδρικής ομάδας Κώστα Παπαδημητρόπουλο και των μελών της Διοίκησης.
Τα παιδιά, έπαιξαν, χάρηκαν και ξεδίπλωσαν τον ταλέντο τους σε αναμετρήσεις με πολλές φάσεις και συγκινήσεις, ενώ τα παιδιά των Καλαβρύτων όλων των τμημάτων έδειξαν οτι είναι έτοιμα να συμμετάσχουν στα Πρωταθλήματα Υποδομών της ΕΠΣ Αχαΐας, όπως έχει ανακοινώσει η Διοίκηση της Α.Ε.Κ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.