Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΡΙΟΛΙΘΟΣ: Εκδήλωση μνήμης για τους ηρωικώς πεσόντες και αποκαλυπτήρια μνημείου (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Με σεβασμό στη μνήμη για τους πεσόντες εκ Πριολίθου και του Εύελπι Πέτρου Νικ. Κωστόπουλου, πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια των μνημείων ...

Με σεβασμό στη μνήμη για τους πεσόντες εκ Πριολίθου και του Εύελπι Πέτρου Νικ. Κωστόπουλου, πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια των μνημείων για τους πεσόντες εκ Πριολίθου, σήμερα Κυριακή 28 Μαΐου 2023 στη Κοινότητα Πριολίθου Καλαβρύτων.
Τα αποκαλυπτήρια των μνημείων για τους πεσόντες, διοργάνωσε ο Δήμος Καλαβρύτων και η Τοπική Κοινότητα Πριολίθου, στον προαύλιο χώρο της Αγίας Παρασκευής, όπου τελέσθηκε Θεία Λειτουργία και αμέσως μετά Επιμνημόσυνη δέηση.
Τα αποκαλυπτήρια έκαναν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος Πριολίθου Χρήστος Μπουρδής, ενώ ακολούθησε, με κάθε επισημότητα, το εθιμοτυπικό απόδοσης τιμών στους πεσόντες εκ Πριολίθου και τον Εύελπι Πέτρο Νικ. Κωστόπουλο
Ο συνταξιούχος. εκπαιδευτικός Παναγιώτης Κωστόπουλος., απευθύνοντας χαιρετισμό, υπογράμμισε ότι «η απονομή τιμής σ’ αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία της πατρίδας αποτελεί ιερό καθήκον και επιτακτικό χρέος όλων μας. Οι αθάνατες μορφές των ηρώων μας θα παραμείνουν πάντοτε στην ιστορία μας ως φωτεινοί φάροι που θα εμπνέουν και θα καθοδηγούν τις νέες γενιές». Κλείνοντας ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν στη διοργάνωση της τελετής αποκαλυπτηρίων.
Παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της “Πλεύση Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Γενικός Γραμματέας συντονισμού της Κυβέρνησης Αθανάσιος Κοντογεώργης, ο πρώης Βουλευτής Παναγιώτης (Πάνος) Κοντογεώργης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, Εκπρόσωποι Συλλόγων.
Με αναμφίβολα μοναδικό τρόπο έκλεισε η εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων των μνημείων για τους πεσόντες εκ Πριολίθου, με την Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Καλαβρύτων.

{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.