HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θεμιστοκλής - Ανδρέας Μπάκας: Οι νέοι εγκαταλείπουν τα χωριά τους γιατί δεν έχουν καμία υποδομή - Ο Νομός Αχαΐας είναι ξεχασμένος

Το πρόβλημα της φυγής των νέων από την ύπαιθρο έθεσε επί τάπητος ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεμιστοκλής – Ανδρέας Μπάκας, ...

Το πρόβλημα της φυγής των νέων από την ύπαιθρο έθεσε επί τάπητος ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεμιστοκλής – Ανδρέας Μπάκας, μιλώντας στα Καλάβρυτα.
Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση που έγινε στην κεντρική πλατεία της Μαρτυρικής Πόλης για την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Θεμιστοκλής- Ανδρέας Μπάκας, μεταξύ άλλων, τόνισε χαρακτηριστικά: «Όταν μια περιοχή δεν έχει υποδομές, δεν μπορεί να έχει ανάπτυξη. Βλέπουμε ότι οι νέοι φεύγουν από τα χωριά των Καλαβρύτων, τα εγκαταλείπουν. Διότι βλέπουν ότι δεν υπάρχει καμία υποδομή γι’ αυτούς. Πουλάνε τα χωράφια, πουλάνε τα κοπάδια τους και κατεβαίνουν στην πόλη. Και όταν πάνε στην πόλη τί βρίσκουν; Βρίσκουν δουλειές, από 250 έως 350 ευρώ. Και για να πιάσεις δουλειά σε ένα σούπερ μάρκετ, χρειάζεσαι και πολιτικό βύσμα. Φτάσαμε στο σημείο πλέον να συζητάμε ότι χρειαζόμαστε κάποιον να πάρει τηλέφωνο για να βρούμε μια δουλειά των 250 ευρώ».
Επιπλέον, ο Θεμιστοκλής- Ανδρέας Μπάκας επανέλαβε ότι η Αχαΐα είναι ξεχασμένη, ενώ στάθηκε και στην κάκιστη κατάσταση του οδικού δικτύου πρόσβασης στα Καλάβρυτα/
Και είπε με έμφαση: «Ο Νομός Αχαΐας κατατάσσεται στους νομούς με το χαμηλότερο, κατά κεφαλήν εισόδημα στην Ευρώπη, Ο Νομός Αχαΐας κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις ανεργίας των νέων. Ο Νομός Αχαΐας είναι ξεχασμένος. Ένας νομός στην αφάνεια. Μια περιοχή που δεν έχει καμία υποδομή για το μέλλον, μια περιοχή που διώχνει τους νέους. Μια περιοχή που δεν δίνει καμία ελπίδα στους νέους, μια περιοχή που δεν έχει σχεδιασμό και στόχευση «Δεν ζούμε καθόλου καλά. Κανείς δεν ζει όμορφα».
Καταλήγοντας, ο Θεμιστοκλής- Ανδρέας Μπάκας επεσήμανε την αναγκαιότητα να επέλθει πολιτική αλλαγή με μια προοδευτική διακυβέρνηση, «για να έχουμε μέλλον», όπως υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.