HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Του Κουτρούλη ο Γάμος» στα Καλάβρυτα από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Την κωμωδία «Του Κουτρούλη ο Γάμος» από το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας είχαν την ευκαιρία μικροί και μεγάλοι στο Πολιτιστικό Κέντρο ...

Την κωμωδία «Του Κουτρούλη ο Γάμος» από το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας είχαν την ευκαιρία μικροί και μεγάλοι στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων την Κυριακή 7 Μαΐου. Το έργο, διαχρονικό και επίκαιρο, αν και γραμμένο από τον Ραγκαβή το 1845, προσέφερε στους μαθητές ψυχαγωγία και αφορμή για γόνιμο προβληματισμό καθώς πραγματεύεται τον αμοραλισμό των πολιτικών, τη διαπλοκή και την ευκολία που η κοινή γνώμη επηρεάζεται από φήμες και την προπαγάνδα των ΜΜΕ και διαμορφώνεται τελικά με τρόπο καταστροφικό για τη δημοκρατία και την κοινωνία.
Το πολύχρωμο σκηνικό, τα ευφάνταστα κοστούμια των ηθοποιών, η μουσική και οι ζωηροί φωτισμοί πλαισίωσαν άριστα τη σκηνοθεσία, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και αποσπώντας το γέλιο των μαθητών.
Σκηνοθεσία-Διασκευή: Χρήστος Στρέπκος
Σκηνικά-Κοστούμια: Κέννυ ΜακΛέλλαν
Μουσική: Βασίλης Τζιατζιάς
Σχεδιασμός φωτισμών: Λουκάς Θάνος
Βοηθός σκηνοθέτη : Κωνσταντίνα Βασιλοπούλου
Φωτογράφιση: Βασίλης Ζαβέρδας
Βινεοσκόπηση: Κωνσταντίνος Λιόπετας
Μακιγιάζ: Ίνα Τσέλιου
Παίζουν οι ηθοποιοί:
Βασίλης Κόκκαλης, Αφροδίτη Βραχοπούλου, Αλέξανδρος Τσίτσος, Βασίλης Τσόρλαλης, Θάνος Δημόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.