HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΠΟΥΡΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: Σχετικά με την διεκδίκηση Γερμανικών Οφειλών

Σχετικά με την συζήτηση που έχει προκύψει για τις γερμανικές αποζημιώσεις και, καθώς βρισκόμαστε εντός προεκλογικής περιόδου και πολλοί πρό...

Σχετικά με την συζήτηση που έχει προκύψει για τις γερμανικές αποζημιώσεις και, καθώς βρισκόμαστε εντός προεκλογικής περιόδου και πολλοί πρόσκαιρα θυμούνται αυτό το νομικά και ηθικά ενεργό ζήτημα, θέλω να τονίσω ότι δεν διακρινόμαστε όλοι για τη συνέπεια λόγου και πράξεων στη διάρκεια των χρόνων. Το κίνημα Πλεύση Ελευθερίας και η επικεφαλής του, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με συνέπεια δράσεων και πράξεων συνεχίζει τις ενέργειες για την διεκδίκηση των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα για τις θηριωδίες του Β ́ αλλά και του Α ́ Παγκοσμίου Πολέμου. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την επίσκεψή της την 10η Δεκεμβρίου 2021 στον Πριόλιθο και στο Πανελλήνιο Ηρώο Εθνικής Παλιγγενεσίας είχε αναφερθεί στις γερμανικές αποζημιώσεις. 
Η Πλεύση Ελευθερίας είναι το μοναδικό υποψήφιο κόμμα στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές τις 21ης Μαΐου που μία από τις έξι βασικές αρχές του είναι η Διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων. Στην Πλεύση Ελευθερίας στοχεύουμε να μπούμε στην Βουλή των Ελλήνων για να στηρίξουμε και να διεκδικήσουμε τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη, τη Διαφάνεια, τα Δικαιώματα, τη Διαγραφή του χρέους αλλά και τη Διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων. 
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ως Πρόεδρος της Βουλής αναβάθμισε, ανασυγκρότησε και προέδρευσε της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών προς την Ελλάδα, κάτι που κανένα άλλο κόμμα δεν έχει με ουσία διεκδικήσει μέχρι σήμερα. Στόχος της Επιτροπής ήταν η συγκέντρωση και τεκμηρίωση, με οργανωμένο τρόπο, των αδιαμφισβήτητων ιστορικών στοιχείων που θα ενισχύσουν αποτελεσματικά την ελληνική επιχειρηματολογία για την διεκδίκηση των οφειλόμενων και την συστράτευση και άλλων ευρωπαϊκών δυνάμεων και διεθνών οργανισμών σε αυτή την προσπάθεια, συμπεριλαμβανομένης της - προς το σκοπό αυτό- πραγματοποίησης επαφών με άλλα ευρωπαϊκά κοινοβούλια, με το Ευρωκοινοβούλιο, αλλά και με ευρωπαϊκά και διεθνή όργανα που έχουν αντιμετωπίσει ανάλογες περιπτώσεις. 
Μπαίνοντας η Πλεύση Ελευθερίας στη Βουλή, θα υπερασπιστεί ως αντιπολίτευση τα Δίκαια των αδυνάμων ανθρώπων και θα παλεύει για τα Δίκαια της χώρας μας. Θα αποτελέσουμε υπόδειγμα της ενεργής και ζωντανής αντιπολίτευσης. Θα κάνουμε προτάσεις, θα καταγγείλουμε και θα προτείνουμε ό,τι και όπου πρέπει. Θα δώσουμε μία εντελώς διαφορετική διάσταση στη κοινοβουλευτική διαδικασία μια διάσταση που η Ζωή Κωνσταντοπούλου ως βουλευτής και Πρόεδρος της Βουλής είχε δείξει. Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε για εμάς. Ψήφισε Πλεύση Ελευθερίας. Ψήφισε Πλεύση Ελευθερίας για να αποκτήσει ΖΩΗ η Βουλή. Ψήφισε για τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη, τη Διαφάνεια, τα Δικαιώματα, τη Διαγραφή του χρέους, τη Διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων. 
 Ομιλία Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Αυχένα Πριολίθου 10/12/2021 (Δηλώσεις για τις γερμανικές οφειλές από το 03:10) Μπουρδής Γιάννης Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας Πλεύσης Ελευθερίας – Ζωή Κωνσταντοπούλου Σύντομο βιογραφικό. Ονομάζομαι Μπουρδής Γιάννης και κατάγομαι από τον Πριόλιθο Καλαβρύτων. Είμαι απόφοιτος του Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών από το τμήμα Επιστήμης και Προγραμματισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά στη Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων. Εργάζομαι επί σειρά ετών σε Διαχειρίστριες Εταιρείες Ποντοπόρων Πλοίων. Είμαι Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας με τη Πλεύση Ελευθερίας – Ζωή Κωνσταντοπούλου στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.