Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας: Ο Νομός Αχαΐας δεν δίνει καμία ελπίδα στους νέους

Τοποθέτηση του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο Πνευματικό Κέντρο Διακοπτού Με τα μελανότερα χρώματα, που απεικονίζουν τη σκληρή πραγ...

Τοποθέτηση του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο Πνευματικό Κέντρο Διακοπτού
Με τα μελανότερα χρώματα, που απεικονίζουν τη σκληρή πραγματικότητα, περιέγραψε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας τη δυσμενή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο νομός, εξαιτίας της πολιτικής της απερχόμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.
Μιλώντας σε συγκέντρωση των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο Πνευματικό Κέντρο Διακοπτού, ο Θεμιστοκλής- Ανδρέας Μπάκας, εκτός άλλων, τόνισε: «Ο Νομός Αχαϊας κατατάσσεται στους νομούς με το χαμηλότερο, κατά κεφαλήν εισόδημα στην Ευρώπη, Ο Νομός Αχαϊας κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις ανεργίας των νέων. Ο Νομός Αχαϊας είναι ξεχασμένος. Ένας νομός στην αφάνεια. Μια περιοχή που δεν έχει καμία υποδομή για το μέλλον, μια περιοχή που διώχνει τους νέους. Μια περιοχή που δεν δίνει καμία ελπίδα στους νέους, μια περιοχή που δεν έχει σχεδιασμό και στόχευση».
Επιπλέον, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε και σε αριθμούς που καταρρίπτουν το κυβερνητικό αφήγημα περί προόδου και ευημερίας, επισημαίνοντας: .
«Δεν ζούμε καθόλου καλά. Κανείς δεν ζει όμορφα Έχουμε 800.000 νέους ανθρώπους, οι οποίοι αμείβονται με 398 ευρώ. Είναι λεφτά αυτά; Πώς θα κάνουν οικογένεια; Ζούμε σε μια χώρα στην οποία τρία εκατομμύρια συμπολίτες μας βρίσκονται στα όρια της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, εκ των οποίων οι 62.000 είναι στο Νομό Αχαϊας».
Ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας άσκησε δριμεία κριτική, και ως πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates και ως Οικονομικός Αναλυτής - Στεγαστικής Πολιτικής στο στεγαστικό πρόγραμμα για τους νέους «Σπίτι μου», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξέχασαν να πουν στους νέους και στους γονείς των παιδιών ότι πρέπει να έχουν 50.000 ευρώ δικά τους λεφτά. Για ποιο λόγο; Το πρόγραμμα λέει 200.000 για αγορά σπιτιού, με δάνειο 150.000. Τις άλλες 50.000, πού θα τις βρουν; Αφού δεν τις έχουν».
Καταλήγοντας, ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας τόνισε ότι αυτή η κατάσταση δεν θα αλλάξει, αν δεν επέλθει μια προοδευτική διακυβέρνηση που θα έχει στο επίκεντρο τους πολλούς, όχι τους λίγους, με Δικαιοσύνη Παντού.
Στην κατεύθυνση αυτή, εστίασε στην αναγκαιότητα της δημιουργίας υποδομών, με στόχο την ανάπτυξη του τουρισμού, όπως και στην ενίσχυση των αγροτών και της υπαίθρου, μέσω παραμονής κινήτρων, με στόχο την παραμονή των νέων στην Αχαΐα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.