HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επίσκεψη Παπανδρέου στα Καλάβρυτα - "Ουδείς δικαιούται να παραγράφει θηριωδίες που απαιτούν δικαίωση" (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Τα Καλάβρυτα επισκέφθηκε το Σάββατο 13 Μαΐου, ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Κατά την επίσκεψή του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσ...

Τα Καλάβρυτα επισκέφθηκε το Σάββατο 13 Μαΐου, ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Κατά την επίσκεψή του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και επαγγελματίες των Καλαβρύτων και να αφουγκραστεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.  Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα σε συνάντηση στελεχών του κινήματος τόνισε οτι, "από τα ιστορικά και μαρτυρικά Καλάβρυτα εμπνεόμαστε για να κάνουμε τη μεγάλη δημοκρατική ανατροπή. Όλοι μας αγωνιζόμαστε για την ανάπτυξη και για τον πολίτη και όχι για τους λίγους. Αγωνιζόμαστε γιατί θέλουμε μια κοινωνία δικαιοσύνης και δικαιωμάτων και όχι αδικίας".
Ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε και το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος όπου έκανε και την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις: 
Οι αγώνες για την ελευθερία, οι θυσίες του Ελληνισμού, αλλά και οι θηριωδίες και τα εγκλήματα των Ναζί στα Καλάβρυτα και αλλού στην Ελλάδα, ούτε ξεχνιούνται ούτε παραγράφονται. Αυτή ήταν πάντα και είναι και σήμερα η αμετακίνητη θέση της Δημοκρατικής Παράταξης και η απαίτηση του Ελληνικού λαού. Ουδείς δικαιούται, όπως και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, να παραγράφει θηριωδίες που απαιτούν δικαίωση και να υποτιμά αγώνες, που αποτελούν φάρους για τον Ελληνισμό. Ο λαός δεν ξεχνά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.