HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συναντήσεις προέδρων Κοινοτήτων με Δήμο και Πυροσβεστική, για την αντιπυρική προστασία της περιοχής

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγες μέρες οι συναντήσεις των προέδρων όλων των Δημοτικών Ενοτήτων με τον Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαβ...

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγες μέρες οι συναντήσεις των προέδρων όλων των Δημοτικών Ενοτήτων με τον Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαβρύτων κ. Ζήση Ζησιμόπουλο, στελεχών της Πολιτικής Προστασίας και τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων κ. Ανδρέα Δημητρόπουλο, στο πλαίσιο της σωστής προετοιμασίας για την αντιπυρική περίοδο που έχει ξεκινήσει από την 1η Μαΐου.
Στις συναντήσεις έγινε εκτενής ενημέρωση για τα σημαντικότερα μέτρα προστασίας της ανθρώπινης ζωής, των περιουσιών και του φυσικού πλούτου της περιοχής, που περιλαμβάνουν καθαρισμό δημόσιων και ιδιωτικών ακινήτων αλλά και δρόμων από ξερά χόρτα, κλαδιά δέντρων που εμποδίζουν τη διέλευση οχημάτων σε επείγουσες περιπτώσεις αλλά και τέθηκαν οι βάσεις του καλύτερου συντονισμού των εμπλεκομένων υπηρεσιών, των κοινοτήτων και των εθελοντών σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
Βεβαίως είναι καθοριστική η συμβολή των πολιτών που θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην προχωρούν σε υπαίθριες εργασίες που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά και να απευθύνονται πάντοτε στις αρμόδιες υπηρεσίες για κάθε πληροφορία ή έκτακτη περίπτωση, καλώντας στο 112 ή στο 199.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.