HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κώστας Τασούλας: «Ιερή θεσμικά η σημερινή μέρα της λαϊκής κυριαρχίας»

Στο 2ο Λύκειο Ιωαννίνων (252 Εκλογικό Τμήμα) επί της Λεωφόρου Γ.Παπανδρέου ψήφισε νωρίς το πρωϊ της Κυριακής ο Πρόεδρος της Βουλής και υποψ...

Στο 2ο Λύκειο Ιωαννίνων (252 Εκλογικό Τμήμα) επί της Λεωφόρου Γ.Παπανδρέου ψήφισε νωρίς το πρωϊ της Κυριακής ο Πρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ.Κώστας Τασούλας. Ο κ.Τασούλας αφού επισκέφθηκε και τα υπόλοιπα εκλογικά τμήματα του συγκροτήματος και ενημερώθηκε για την ομαλή πορεία της εκλογικής διαδικασίας έκανε την ακόλουθη δήλωση :
«Σήμερα εδώ στα Γιάννενα αλλά και σε όλη τη χώρα ο ελληνικός λαός εκδηλώνει ελεύθερα και ανόθευτα, όπως επιτάσσει το Σύνταγμά μας, τη λαϊκή του θέληση. Οι εκλογές που γίνονται, όπως πρέπει, στο τέλος της τετραετίας είναι θεσμικά ιερή στιγμή. Η λαϊκή κυριαρχία αποφασίζει για την επόμενη Βουλή και την επόμενη Κυβέρνηση. Γι’ αυτό το λόγο και από αύριο ξεκινάει μια ακόμη καλύτερη μέρα για την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.