Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνελήφθη άνδρας για ληστεία σε φαρμακείο στον Πύργο

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου σε συνεργασία με αστυνομικούς της...

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, ο κατηγορούμενος εισήλθε σε φαρμακείο ημεδαπής γυναίκας και με την απειλή μαχαιριού, της αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ. 
Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν άμεσα αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, οι οποίοι τον συνέλαβαν σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου. Σε σωματικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον συλληφθέντα βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στην νόμιμη κάτοχό του, ενώ σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του περιστατικού, οι αστυνομικοί βρήκαν το μαχαίρι, το οποίο κατασχέθηκε ως πειστήριο. 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας. Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.