HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κωνσταντίνα Φράγκου: Η Αχαΐα έχει και «χειμώνα» και οφείλουμε να το εκμεταλλευτούμε τουριστικά!

Η Αχαΐα έχει και «χειμώνα» και οφείλουμε να το εκμεταλλευτούμε τουριστικά! Νοιώθουμε περήφανοι που τα γραφικά Καλάβρυτα, όπου και κατάγομαι,...

Η Αχαΐα έχει και «χειμώνα» και οφείλουμε να το εκμεταλλευτούμε τουριστικά! Νοιώθουμε περήφανοι που τα γραφικά Καλάβρυτα, όπου και κατάγομαι, είναι στο νομό μας και πρέπει να τα αναδείξουμε όπως τους αξίζει. Η προβολή, ωστόσο, δεν μπορεί να έχει αξία χωρίς τουριστικές υποδομές. Διαθέτουμε ένα χιονοδρομικό κέντρο που γεμίζει κάθε χειμερινή περίοδο, όμως πρέπει να έχουμε στόχο τις υπηρεσίες που πρέπει να προσφέρουμε στους χιονοδρόμους και τους λάτρεις του ορεινού όγκου. Πρέπει να παρέχουμε στους επισκέπτες ποιότητα και ενναλακτικά πράγματα για να γεμίσουν το χρόνο τους σε όλα τα χωριά των Καλαβρύτων. Επίσης, οι εξελίξεις για το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων πρέπει να προχωρήσουν γρήγορα και ομαλά. Ο τουρισμός στην περιοχή του Δήμου Καλαβρύτων αποτελεί μια επωφελής δραστηριότητα για την τοπική οικονομία. Θεωρώ ότι αυτό που θα ήταν πολύ χρήσιμο είναι να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση σε ενέργειες για την ενίσχυση του χειμερινού τουρισμού καθώς όλα αυτά τα χρόνια η χώρα μας στοχεύει στον θερινό τουρισμό. Πιστεύω ότι έχει μείνει πίσω η στρατηγική και η στόχευση στον χειμερινό τουρισμό. Ο βασικός όγκος των ξένων τουριστών έχει φύγει από την χώρα το Χειμώνα και αυτό είναι μια πρόκληση για όλους μας. Πρέπει να υπάρξει μια ειδική στρατηγική και να παρθούν συγκεκριμένα μέτρα για την βελτίωσή του. Τα Καλάβρυτα ενισχύουν την θέση τους στο τουριστικό χάρτη λόγω και της γεωγραφικής τους τοποθεσίας καθώς βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από την Αθήνα αλλά και από την Πάτρα ενώ ο τόπος που συνδέει την ιστορία με τη μαγεία της φύσης.
Κωνσταντίνα Φράγκου
Υποψήφια με την Ελληνική Λύση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.