HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πόσα χρήματα θα πάρουν αστυνομικοί και δημόσιοι υπάλληλοι που θα απασχοληθούν στις Εκλογές

Τα ποσά της εκλογικής αποζημίωσης για κατηγορίες υπαλλήλων του Δημοσίου, μεταξύ των οποίων αστυνομικούς και υπαλλήλους του υπουργείου Κλιμα...

Τα ποσά της εκλογικής αποζημίωσης για κατηγορίες υπαλλήλων του Δημοσίου, μεταξύ των οποίων αστυνομικούς και υπαλλήλους του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, καθορίστηκαν με ΚΥΑ που δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ.
Η αποζημίωση καταβάλλεται για την έκτακτη απασχόληση κατά την προπαρασκευή και διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου.
Τις ΚΥΑ υπογράφουν η υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών, Καλλιόπη Σπανού και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Ειδικότερα, σε 56.441 υπαλλήλους που υπηρετούν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, εκ των οποίων 54.318 ένστολοι της Ελληνικής Αστυνομίας, η αποζημίωση ορίστηκε στα 200 ευρώ για όλο το διάστημα παροχής της έκτακτης εκλογικής εργασίας.
Επίσης, εκλογική αποζημίωση θα λάβουν έως 17.000 υπάλληλοι που υπηρετούν στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και ειδικότερα:
- Σε εκατόν εβδομήντα (170) υπαλλήλους ενιαίου μισθολογίου (μόνιμους και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου), ποσό εκατόν πενήντα ευρώ (150,00€).
- Σε έντεκα χιλιάδες επτακοσίους σαράντα (11.740) υπαλλήλους ειδικού μισθολογίου, ποσό διακοσίων ευρώ (200,00€).
- Σε δύο χιλιάδες τριακόσιους ογδόντα εννέα (2.389) Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης (επί θητεία προσωπικό) και δύο χιλιάδες τετρακόσιους είκοσι οκτώ (2.428) Εποχικούς Πυροσβέστες (ΙΔΟΧ), ποσό διακοσίων ευρώ (200,00€).
- Σε διακόσιους εβδομήντα τρεις (273) συμβασιούχους της ΓΓΠΠ (ΙΔΟΧ), ποσό εκατόν πενήντα ευρώ (150 €).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.