HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπό...

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι διέρρηξε ψυγείο περιπτέρου, με σκοπό την κλοπή, χωρίς να αφαιρέσει κάτι.
Σύλληψη δυο ατόμων για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος
Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εισήλθε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και αφαίρεσε από το ταμείο, το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ.
Επιπλέον, συνελήφθη ακόμα ένας άνδρας κατηγορούμενος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλεμμένων χρημάτων (65 ευρώ), το οποίο είχε παραλάβει από τον έτερο συλληφθέντα.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Αθηνών, στα ΣΕΑ Αιγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους (6,3) γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μίγμα καπνού - κάνναβης.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, ενώ από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.