HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Από πότε παραμονές εκλογών καλούνται Βουλευτές για ομιλίες στα σχολεία;

Ανακοίνωση σχετικά με την πρόσφατη ομιλία του υποψηφίου της ΝΔ Άγγελου Τσιγκρή στο Δημοτικό σχολείο Καλαβρύτων σε εκδήλωση για την σχολική ...

Ανακοίνωση σχετικά με την πρόσφατη ομιλία του υποψηφίου της ΝΔ Άγγελου Τσιγκρή στο Δημοτικό σχολείο Καλαβρύτων σε εκδήλωση για την σχολική βία, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 
Από πότε παραμονές εκλογών καλούνται Βουλευτές για ομιλίες στα σχολεία ; Γιατί με την ιδιότητα ενός γιατρού ή ενός ιστορικού-καθηγητή πανεπιστημίου θα μπορούσαν να προσκληθούν διάφοροι επιστήμονες σε τέτοιου είδους θεματικές εκδηλώσεις, αλλά όχι υποψήφιοι και λίγες μέρες πριν τις εκλογές.
Οι εκπρόσωποι της ΝΔ δεν σέβονται τίποτα, πόσο δε μάλλον το Δημόσιο Σχολείο που με τις πολιτικές της Κας Κεραμέως υποβαθμίστηκε συστηματικά όλα αυτά τα χρόνια, αλλά έγινε πεδίο δόξης λαμπρό για τον Κο Τσιγκρή να αλιεύσει  λίγα ψηφαλάκια που ζητιανεύει πριν τις εκλογές. 
 Θα πάρουν απάντηση στις 21 Μαΐου.
Το Γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΧΑΪΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.