Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, επισκέφτηκε την Εθνική Αρχή Διαφάνειας στην Πάτρα και συναντήθηκε με τη ...

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, επισκέφτηκε την Εθνική Αρχή Διαφάνειας στην Πάτρα και συναντήθηκε με τη διοίκηση και τα στελέχη της υπηρεσίας.
Η κα Αλεξοπούλου συζήτησε με τον προϊστάμενο της ειδικής αυτής Αρχής κ. Βασίλη Ηλιόπουλο, τους επιθεωρητές και το διοικητικό προσωπικό και ενημερώθηκε για τη λειτουργία της. Τα στελέχη της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, ενημέρωσαν την κα Αλεξοπούλου για τη διερεύνηση και τον έλεγχο που κάνει, στη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών και κυρίως των επιχειρήσεων που σχετίζονται με το δημόσιο.
Η Αχαιή υποψήφια βουλευτής, εξέφρασε στα στελέχη της Εθνικής Αρχής την υποστήριξή της στο έργο τους, με στόχο την πλήρη διαφάνεια και την τήρηση του νόμου, στο δημόσιο βίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.