HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης τίμησαν τον Δήμαρχο Καλαβρύτων ως προσωπικότητα με διαχρονική συμβολή στην τοπική αυτοδιοίκηση

Ως προσωπικότητα με διαχρονική συμβολή στην τοπική αυτοδιοίκηση βραβεύτηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος κ. Αθ...

Ως προσωπικότητα με διαχρονική συμβολή στην τοπική αυτοδιοίκηση βραβεύτηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, από την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» στο πλαίσιο του 4ήμερου Επιστημονικού Συνεδριου που διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», το Δήμο Παλαιού Φαλήρου και το Φορέα Επιμόρφωσης Στελεχών της Αυτοδιοίκησης ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕ.
Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από την Τετάρτη 24 έως το Σάββατο 27 Μάιου 2024, στις εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο με θέμα η «ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ & ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» (Πρότυπες Περιβαλλοντικές Πολιτικές για Διοίκηση & Οικονομική Διαχείριση).
Στο συνέδριο συμμετείχαν αιρετοί και τεχνοκράτες (Δήμαρχοι, Γενικοί Γραμματείς Δήμων & Εκτελεστικοί Γραμματείς Περιφερειών, Αντιδήμαρχοι, Μέλη Δημοτικών Συμβουλίων, Επιστημονικοί και Ειδικοί Σύμβουλοι και Συνεργάτες ΟΤΑ), υπηρεσιακά στελέχη της Αυτοδιοίκησης Α ́ και Β ́ Βαθμού, καθώς και στελέχη Υπουργείων με συναφείς αρμοδιότητες με τους ΟΤΑ.
Η βράβευση Παπαδόπουλου είναι σημαντική, γιατί προέρχεται από τους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης και έρχεται ως επιστέγασμα των συνεχών επαφών, δράσεων και παρεμβάσεων του Δημάρχου Καλαβρύτων σε όλα τα αυτοδιοικητικά επίπεδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.