HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Ευχαριστήρια επιστολή Γυμνασίου Κλειτορίας

Βρίσκεται ίσως μακριά από την αντίληψη της κοινωνίας, ειδικά των μεγαλουπόλεων, ότι τα προβλήματα που ανακύπτουν κατά τη λειτουργία των μικ...

Βρίσκεται ίσως μακριά από την αντίληψη της κοινωνίας, ειδικά των μεγαλουπόλεων, ότι τα προβλήματα που ανακύπτουν κατά τη λειτουργία των μικρών επαρχιακών σχολείων είναι πολλαπλάσια από αυτά των μεγάλων πόλεων.
Στην επαρχία βοηθός στην αντιμετώπιση προβλημάτων ενός σχολείου είναι συχνά ο γείτονας, ο συγγενής, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας και φυσικά τοπικοί φορείς που διοικούνται από ανθρώπους με ευαισθησίες, οι οποίοι αρκετές φορές, στέκονται αρωγοί στα αιτήματα ενός σχολείου.
Ένα από αυτά τα ζητήματα είναι και η δυνατότητα πραγματοποίησης ή μη, της ετήσιας πολυήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής ενός σχολείου. Και εφέτος έγινε αυτό εφικτό χάρη στην οικονομική συνεισφορά κάποιων από τους τοπικούς φορείς της επαρχίας μας.
Για το λόγο αυτό, ευχαριστούμε θερμά για τη γενναιόδωρη οικονομική χορηγία τους: την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, τη Σχολική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων και το Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Καλαβρύτων.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και κυρίως οι μαθητές του Γυμνασίου Κλειτορίας, σας ευγνωμονούν για τη συμπαράσταση σας στο πλευρό των παιδιών μας, για την πραγματοποίηση αυτού του εφηβικού ονείρου και από καρδιάς ευχόμαστε στον καθένα ξεχωριστά υγεία, πρόοδο και θεία ευλογία στη ζωή και το έργο σας.
Για τον Σύλλογο Διδασκόντων του Γυμνασίου Κλειτορίας
Η Διευθύντρια
Αγγελοπούλου Βασιλική

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.