HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Αχαΐα θέλει, ο Μπάκας μπορεί!

 Το μήνυμα ότι η Αχαΐα θα δώσει μια μεγάλη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πως ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας μπορεί να την εκπροσωπήσει επάξια στη Β...

 Το μήνυμα ότι η Αχαΐα θα δώσει μια μεγάλη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πως ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας μπορεί να την εκπροσωπήσει επάξια στη Βουλή, έστειλε η εντυπωσιακή εκδήλωση του υποψηφίου βουλευτή, το βράδυ της Παρασκευής, στο καφέ – ρεστοράν «Due Piani».
 Περιστοιχιζόμενος από νέους ανθρώπους, της δικής του γενιάς,  
συγκινημένος από την εντυπωσιακή ανταπόκριση στο κάλεσμα στου, και μέσα σε μια εγκάρδια και θερμή ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα υποστηρικτική της υποψηφιότητας του, ο Θεμιστοκλής –Ανδρέας Μπάκας προέτρεψε για την έλευση της προοδευτικής διακυβέρνησης, στις 21 Μάϊου, τονίζοντας: «Οι Αχαιοί αποφάσισαν, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι πρώτο κόμμα και ο Αλέξης Τσίπρας Πρωθυπουργός! Πάμε με τη νίκη για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή - πολιτική αναγέννηση! 
Αυτός ο αγώνας δεν είναι μόνο του Μπάκα, είναι ο δικός σας αγώνας, ο δικός μας αγώνας για να πάρουμε τις ζωές μας, όχι μόνο πίσω, αλλά και στα χέρια μας, για να αλλάξουμε όλα αυτά που μάς καταδυναστεύουν, που μάς καταπιέζουν και να κερδίσουμε μαζί το μέλλον που μάς αξίζει και κυρίως μάς ανήκει».  
Στην εκδήλωση έστειλαν τα δικά τους μηνύματα υποστήριξης στον Θεμιστοκλή Ανδρέα Μπάκα φίλοι και κομματικοί σύντροφοι του. Για «άριστη επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του Νομού Αχαΐας» έκανε λόγο σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης επισημαίνοντας: «Γιατί η Αχαΐα θέλει, ο Θέμης ο Μπάκας μπορεί».
Βιντεοσκοπημένο μήνυμα έστειλε στην εκδήλωση και ο πρώην υποδιοικητής της Τραπέζης της Ελλάδας Θεόδωρος Μητράκος, αναφέροντας για τον Θεμιστοκλή-Ανδρέα Μπάκα: «Είναι ένας σοβαρός επαγγελματίας, με πολλές γνώσεις και εμπειρίες. Δεν σας κρύβω ότι όταν ήταν να μιλήσω σε διάφορα συνέδρια για την ελληνική κτηματαγορά, έπαιρνα ένα τηλέφωνο τον Θέμη να μου πει τη γνώμη του, από την εμπειρία του, από την ενασχόληση του με την αγορά ακινήτων».    
    
Και από την πλευρά του, ο Νίκος Τσιλίκης,  πρώην διευθυντής του πρώην υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη, που παραβρέθηκε στη συγκέντρωση, σε χαιρετισμό του τόνισε: «Ο Θέμης αγαπάει πάρα πολύ τον τόπο του, θέλει να κάνει πράγματα για τον τόπο του, για την Πάτρα που είναι εγκαταλελειμμένη, δυστυχώς, εδώ και πάρα πολλά χρόνια». 
Είναι πλέον προφανές, μετά και από την πετυχημένη αυτή εκδήλωση, που δεν είχε καμία ομοιότητα με τις συνήθεις «ξύλινες» πολιτικές συγκεντρώσεις, ότι ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας πάει στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μάϊου με «αέρα» νίκης και αυτοπεποίθησης για την επόμενη μέρα, τη μέρα της προοδευτικής διακυβέρνησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.