HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.: ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΛΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ

Η ΑΧΑΪΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε., στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Διακρατικής Συνεργασίας με τίτλο «Ζωή στους Υγροβιότοπους» και σε συνεργασία...

Η ΑΧΑΪΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε., στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Διακρατικής Συνεργασίας με τίτλο «Ζωή στους Υγροβιότοπους» και σε συνεργασία με τον επιστημονικό διακρατικό συνεργάτη της, διοργανώνει ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΛΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ (τεχνική FLY FISHING), σε μαθητές και μαθήτριες ηλικίας 12 – 14 ετών.
Η επίδειξη καλής πρακτικής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 και ώρα: 16.30 – 20.30, στην λιμνοθάλασσα του Πρόκοπου (Εθνικό Πάρκο Υγροτόπων Κοτυχίου – Στροφυλιάς).
Η συμμετοχή στην επίδειξη είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να συμμετέχουν σ’ αυτή την ενέργεια θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail της ΑΧΑΪΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.: achaiasa@otenet.gr έως την Τετάρτη 17 Μαΐου και ώρα 14:00.
Στο ηλεκτρονικό μήνυμα θα πρέπει:
να αναφέρονται το ονοματεπώνυμο του μαθητή/τριας και τα στοιχεία επικοινωνίας του/της (τηλέφωνο, διεύθυνση και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο)
να επισυνάπτεται Υπεύθυνη Δήλωση του/της εν δυνάμει συμμετέχοντα/ουσας, όπου θα δηλώνεται το ενδιαφέρον για την συμμετοχή του/της στην επίδειξη καλής πρακτικής.
Για την συμμετοχή στην εν λόγω δράση, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.