HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ

«Για εμάς πάνω από πρόσωπα είναι η ομάδα και έτσι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος μας», δήλωσε...


«Για εμάς πάνω από πρόσωπα είναι η ομάδα και έτσι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου και επικεφαλής του συνδυασμού «Συνεργασία για τον Ερύμανθο», Θόδωρος Μπαρής ανακοινώνοντας ακόμη έξι υποψήφιους, εκ των οποίων, τρεις γυναίκες.
Πρόκειται για τον Άγγελο Πανίτσα από το Ίσωμα, την Αρετή Κόλλια από την Αγριλιά, την Νικολίτσα Καρβελά από το Λεόντιο, τον Γιάννη Γεωργαντόπουλο από τη Χαλανδρίτσα, τον Πάνο Βασιλείου από το Φαρραί και την Βασιλική Μπρούλια- Κόρδα από το Γολέμι.
«Συνεχίζουμε την κατάρτιση του συνδυασμού μας, στον οποίο θα έχουν δυναμική παρουσία οι γυναίκες, όχι γιατί μας το επιβάλλει η ποσόστωση, αλλά γιατί με σεβασμό στον πολύπλευρο και σημαντικό ρόλο τους επιδιώκουμε μία ισότιμη κοινωνία μέσα και από τη βελτίωση της ποιότητας της αντιπροσωπευτικής Δηµοκρατίας», δήλωσε ο κ. Μπαρής και ευχαρίστησε όλους τους νέους υποψήφιους για την εμπιστοσύνη τους.
ΟΙ ΕΞΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
- Άγγελος Πανίτσας από το Ίσωμα

Ο Άγγελος είναι σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο του Ισώματος, προσφέροντας εδώ και χρόνια στον τόπο του με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση. Ελεύθερος επαγγελματίας, πατέρας τριών παιδιών δίνει καθημερινά τον δικό του αγώνα, αποτελώντας ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας. Στηρίζοντας το πρόγραμμα της δημοτικής Αρχής είναι έτοιμος να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις, ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια για έναν Δήμο ισχυρό και ταυτόχρονα υποστηρικτικό προς όλους τους δημότες.
- Αρετή Κόλλια από την Αγριλιά
Η Αρετή, ως νοσηλεύτρια έχει μάθει να δουλεύει σε δύσκολες συνθήκες, προσφέροντας στον συνάνθρωπο. Αντίστοιχα, ως μητέρα τριών παιδιών, με χαμόγελο και αισιοδοξία ζει με την οικογένεια της κάθε μέρα σαν να είναι ξεχωριστή. Γι’ αυτό και η υποψηφιότητά της έχει ιδιαίτερη σημασία για τον συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο», καθώς προσθέτει κύρος και δυναμική.
- Νικολίτσα Καρβελά από το Λεόντιο
Η Νικολίτσα, μία δυναμική και γεμάτη ενέργεια γυναίκα αποδέχτηκε την πρόσκληση να είναι παρούσα στον αγώνα για τον τόπο που αγαπάει και νοιάζεται, ώστε με τις γνώσεις της να συνεισφέρει στην ουσιαστική ανάπτυξη.
Ως Βρεφονηπιοκόμος και μητέρα δυο παιδιών, θέλει όλα τα παιδιά να μπορούν να αποκτήσουν αυτά που ονειρεύονται, ενώ ως κόρη του πρώην προέδρου, Κωνσταντίνου Καρβελά γνωρίζει καλά πως για να το πετύχει αυτό απαιτείται δράση και συμμετοχικότητα!
- Γιάννης Γεωργαντόπουλος από τη Χαλανδρίτσα
Ο Γιάννης είναι υπάλληλος του Δασαρχείου Πατρών, στο δασονομείο Χαλανδρίτσας. Με μακρά θετική και ενεργή παρουσία στην τοπική κοινωνία είναι πατέρας τριών παιδιών. Για πολλά χρόνια διετέλεσε πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλανδρίτσας και είναι ψάλτης στον Άγιο Αθανάσιο Χαλανδρίτσας. Άνθρωπος της προσφοράς βρίσκεται για ακόμη μια φορά στην πρώτη γραμμή για ένα καλύτερο αύριο. Όπως αναφέρει ο μόνος δρόμος για τη βελτίωση της καθημερινότητας μας είναι η συμμετοχή στα κοινά και η δράση!
- Πάνος Βασιλείου από το Φαρραί
Ο Πάνος, συνταξιούχος και πατέρας δυο παιδιών συστρατεύεται με το Δήμαρχο Ερυμάνθου καταθέτοντας την εμπειρία και τις γνώσεις του στη συλλογική προσπάθεια. Με πολυετή ενασχόληση με τον αθλητισμό και τα διοικητικά, καθώς διετέλεσε πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Φαρραϊκού αναγνωρίζει το έργο της δημοτικής Αρχής και στηρίζει το όραμα για έναν ισχυρό Δήμο, πρότυπο ανάπτυξης, παραγωγής και ζωής.
-Βασιλική Μπρούλια- Κόρδα από το Γολέμι
Η Βασιλική, καταξιωμένη Καθηγήτρια Μαθηματικών, που υπηρετεί την εκπαίδευση εδώ και χρόνια, γνωρίζει πως κάθε εξίσωση, ακόμη και στην αυτοδιοίκηση, μπορεί να λυθεί με πείσμα, υπομονή και θέληση. Είναι παντρεμένη με τον Αλέξη Κόρδα από την Αγριλιά και μητέρα τριών παιδιών. Με δυναμική, αφοσίωση και γνώσεις συστρατεύεται στον κοινό αγώνα για έναν Δήμο αντάξιο των προσδοκιών των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.