HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: 4,3 εκατομμύρια για την αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης στην Δ.Ε.ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η πρόταση χρηματοδότησης του Δήμου Καλαβρύτων για το έργο «Αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης Δημοτικής Ενό...

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η πρόταση χρηματοδότησης του Δήμου Καλαβρύτων για το έργο «Αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης Δημοτικής Ενότητας Κλειτορίας» Υπαγωγής Ωφελούμενων Φορέων στον ΠΥΛΩΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ 1 «ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ» ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 1.4 «Αειφόρος χρήση των πόρων, ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή και διατήρηση της βιοποικιλότητας», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Το ποσό έγκρισης είναι προϋπολογισμού 4,304,486 ευρώ.
Ως προς το φυσικό αντικείμενο, το έργο προβλέπει την δημιουργία ενός συστήματος συγκέντρωσης πληροφοριών, εποπτικού ελέγχου και διαχείρισης των δεδομένων, από κατάλληλα 6 λογισμικά και σε συνδυασμό με την ψηφιοποίηση κεντρικών δικτύων. Οι διεργασίες αυτές θα πραγματοποιούνται από λογισμικά εγκατεστημένα στο Κεντρικό Σύστημα Ελέγχου (ΚΣΕ), συμβάλλοντας στην ορθολογική χρήση των υδάτινων πόρων, του ποιοτικού ελέγχου, της μείωσης των διαρροών, της εξοικονόμησης ενέργειας και πόρων και την εξασφάλιση επάρκειας νερού.

Το εν λόγω έργο αποτελείται από δύο (2) υποέργα:
➠ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΣΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ
➠ΚΣΕ-ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ Εκπαίδευση-Τεκμηρίωση-Δοκιμαστική Λειτουργία
➠ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ Δ.Ε. ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
➠ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ - Εκπαίδευση-Τεκμηρίωση-Δοκιμαστική Λειτουργία
Επισημαίνεται ότι το σύνολο της δράσης, συμπεριλαμβανομένης της δοκιμαστικής λειτουργίας όπου
απαιτείται, θα έχουν ολοκληρωθεί εντός του τιθέμενου χρονοδιαγράμματος.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ερωτηθείς από το kalavrytanews.com τόνισε: "Πετύχαμε την χρηματοδότηση ενός μεγάλου έργου με μοναδικό στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας, ένα έργο που αφορά την Δημοτική Ενότητα Κλειτορίας. Συνεχίζουμε με στενευμένες προτάσεις να διεκδικούμε και άλλα έργα και υπηρεσίες για τους δημότες μας για όλες τις δημοτικές ενότητες"

Το έργο έχει χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης τον Δεκέμβριο του 2024

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.