HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

43ο Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού - ΔΩΡΕΑΝ ΞΕΝΑΓΗΣΗ - ΖΑΧΛΩΡΟΥ ΠΟΡΤΕΣ!

Στο πλαίσιο του 43ου Πανελλήνιου Περάσματος στο Φαράγγι του Βουραϊκού, την Κυριακή 14 Μαΐου, ο Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. μέσω της Μονάδας Διαχείρισης Εθ...

Στο πλαίσιο του 43ου Πανελλήνιου Περάσματος στο Φαράγγι του Βουραϊκού, την Κυριακή 14 Μαΐου, ο Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. μέσω της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Χελμού Βουραϊκού και Προστατευόμενων Περιοχών Βόρειας Πελοποννήσου υλοποιεί θεματικές ξεναγήσεις σε μικρούς και μεγάλους στο τμήμα του φαραγγιού από Κάτω Ζαχλωρού μέχρι τις Πόρτες.
Σκοπός είναι οι επισκέπτες να γνωρίσουν, μέσω της πεζοπορικής διαδρομής Κ. Ζαχλωρού-Πόρτες, όλα τα στοιχεία που κάνουν το Φαράγγι του Βουραϊκού, μοναδικό. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πεζοπορίας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, να συζητήσουν με τους ειδικούς επιστήμονες της Μονάδας Διαχείρισης για το πώς δημιουργήθηκε το φαράγγι καθώς και για την χλωρίδα και την πανίδα που φιλοξενεί, αλλά και τι είναι και τι κάνει το Γεωπάρκο Χελμού-Βουραϊκού για το περιβάλλον, τη φύση και τον άνθρωπο!
Σε ανακοίνωσή του η Μονάδα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Χελμού Βουραϊκού αναφέρει:
Οι ξεναγήσεις θα γίνουν σε 3 ομάδες των 20 περίπου ατόμων, με οδηγούς πεδίου το εξιδεικευμένο προσωπικό της ΜΔ (αναλόγως τη συμμετοχή, υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθούν περισσότερες από τρεις ομάδες). Το σημείο συνάντησης θα είναι στο σταθμό του Οδοντωτού στην Κ. Ζαχλωρού, την Κυριακή 14 Μαΐου. Οι ομάδες θα ξεκινήσουν από αυτό το σημείο με μισή ώρα διαφορά η μια από την άλλη, με ώρα έναρξης στις 10 π.μ. (1η ομάδα: 10 π.μ., 2η ομάδα: 10.30 π.μ., 3η ομάδα 11π.μ.).
Δηλώστε συμμετοχή με προσωπικό μήνυμα στις σελίδες  στο Facebook:
• Εθνικό Πάρκο Χελμού - Βουραϊκού και ΠΠ Βόρειας Πελοποννήσου
• Γεωπάρκο Χελμού Βουραϊκού-Chelmos Vouraikos Unesco Global Geopark
https://www.facebook.com/chelmosvouraikosgeopark
Βάλτε τα ορειβατικά σας μποτάκια και ελάτε να μας συναντήσετε! Σας περιμένουμε!
Ισχύουν οι γενικές οδηγίες για τη συμμετοχή, που είναι αναρτημένες στο πρόγραμμα για το 43ο Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού του Ορειβατικού Συλλόγου Καλαβρύτων (διοργανωτή).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.