Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αχαΐα: Περιοδείες του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου

Οι Κομματικές Οργανώσεις του Κόμματος και τις ΚΝΕ στην Αχαΐα, με αισιοδοξία και ορμή συνεχίζουν την πλατιά εξόρμηση στο λαό και τη νεολαία ...

Οι Κομματικές Οργανώσεις του Κόμματος και τις ΚΝΕ στην Αχαΐα, με αισιοδοξία και ορμή συνεχίζουν την πλατιά εξόρμηση στο λαό και τη νεολαία της περιοχής. Ήδη εξελίσσεται ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, περιοδειών και εξορμήσεων το οποίο εμπλουτίζεται μέρα τη μέρα ώστε να φτάσει το κάλεσμα του ΚΚΕ σε κάθε γωνιά του Νομού μας, σε κάθε χώρο δουλειάς και γειτονιά.
Για να δυναμώσει ακόμα πιο πολύ η μοναδική λαϊκή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της ΝΔ, για να προκύψει ακόμη πιο ισχυρό ΚΚΕ ως το μόνο αντίπαλο δέος στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση αλλά και απέναντι στο κοινό αντιλαϊκό πρόγραμμα των ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ.
Σε κλίμα μάχης, τις αμέσως επόμενες ημέρες, ανάμεσα στα άλλα, προγραμματίζονται ανοιχτές συσκέψεις συζητώντας το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως πώς ακόμη περισσότεροι θα συμβάλουν με όλους τους τρόπους, ώστε από τις νέες κάλπες της 25ης Ιούνη να προκύψει ένα ακόμη πιο ισχυρό ΚΚΕ.
Συγκεκριμένα οι συσκέψεις - εκδηλώσεις που προγραμματίζονται:
Κυριακή 28 Μάη
-11:00πμ, η Κ.Ο. Μετάλλου , στην ψησταριά «Θωμάς» στα Δεμένικα, με ομιλητή τον Δημήτρη Μαρμούτα, υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας με το ΚΚΕ
-1:00μμ, οι Οργανώσεις Πανεπιστημίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, διοργανώνουν εκδήλωση- γλέντι στην πλατεία Ελευθερίας στα Προσφυγικά. Θα μιλήσει ο Στάθης Κεντρής, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και γραμματέας της Οργάνωσης Περιοχής Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.
-7:30μμ, οι Κ.Ο. Ανατολικού Διαμερίσματος στην πλατεία Ηρώων στο ΚΕΤΧ, με ομιλητή τον Κώστα Μουγκογιάννη, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.
-8:00μμ, στην Εστία του Πανεπιστημίου με ομιλήτρια την Ιφιγένεια Αθανασούλα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφια βουλευτή Αχαΐας με το ΚΚΕ
-8:30μμ, οι Κ.Ο. Αιγιάλειας διοργανώνουν γλέντι στην ταβέρνα του Κουνάβη (πλησίον Νοσοκομείου) θα μιλήσει ο Γιώργος Μποδιώτης, μέλος της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ. Θα παρευρεθούν οι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας του ΚΚΕ Γιάννης Μποδιώτης και Χρήστος Πατούχας.
Δευτέρα 29 Μάη
-10:30πμ, σύσκεψη-συζήτηση με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα στην Ξερόλακα με ομιλητή τον Μιχάλη Αναστασίου, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και αντιδήμαρχο Πατρέων.
-1:00μμ, στο μικρό Αμφιθέατρο του πρώην ΤΕΙ Πάτρας με ομιλητή τον Γιάννη Τεφάνη, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας και Γραμματέα της ΤΕ Πανεπιστημίου Πατρών.
-7:30μμ, η Κ.Ο. Παραλίας-Βραχνεΐκων-Μεσσάτιδας , στις παιδικές κατασκηνώσεις στα Ροΐτικα , με ομιλητές τον Διονύση Κλάδη, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και την Ειρήνη Γκέστα, υποψήφια βουλευτή με το ΚΚΕ
-8:00μμ, η Κ.Ο. Αρκτικού Διαμερίσματος Πάτρας, στο εκλογικό κέντρο της Αγυιάς, με ομιλητή την Αναστασία Αγγελοπούλου, μέλος της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ και τον Γρηγόρη Συμεωνίδη, υποψήφιο βουλευτή με το ΚΚΕ.
-8:00μμ, η Κ.Ο. Νοτίου Διαμερίσματος στο Στέκι των Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρα, με ομιλητή τον Σωτήρη Παρίση, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετήσει η Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου, υποψήφια βουλευτής με το ΚΚΕ.
-8:00μμ, η Κ.Ο. Προσφυγικών στην πλατεία Ελευθερίας. Θα μιλήσει ο Θάνος Μπίμπας, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Αχαΐας και ο Δημήτρης Μαρμούτας υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ.
-8:00μμ, η Κ.Ο. Ρίου στο Άνω Καστρίτσι στο καφενείο «Πικαντίλι» με ομιλήτρια την Γωγώ Γαλυφοπούλου, υποψήφια βουλευτή με το ΚΚΕ.
-9:00μμ, οι Κ.Ο. Δυτικής Αχαΐας θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη-γλέντι. Θα μιλήσουν οι Δημήτρης Αγγελόπουλος, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ.
Τρίτη 30 Μάη
-10:00πμ, ο Κώστας Πελετίδης, Δήμαρχος Πατρέων και η Ιφιγένεια Αθανασούλα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφια βουλευτή Αχαΐας με το ΚΚΕ θα μιλήσουν με εργαζόμενους στο ΙΤΥΕ Διόφαντος
-8:00μμ, η Κ.Ο. Αρκτικού Διαμερίσματος Πάτρας , στο Ζαβλάνι στο καφενείο του Διονυσόπουλου με ομιλητή τον Θάνο Μπίμπα, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας και Γραμματέα της Τ.Ε. Αχαΐας του ΚΚΕ. Θα χαιρετήσει η Αγγελική Ξυδία, υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ.
-9:00μμ,η Κ.Ο. Ερυμάνθου διοργανώνει εκδήλωση-γλέντι στο «Αγρός και Σπίτι» στη Δαφνούλα. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ.
Τετάρτη 31 Μάη
-7:30μμ,η Κ.Ο. Κέντρου στην πλ. Νόρμαν με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή με το ΚΚΕ. Θα χαιρετήσει ο Δημήτρης Μαρμούτας, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ.
-8:00μμ,η Κ.Ο. ΕΒΕ στο Αίθριο της Σύγχρονης Εποχής με ομιλήτρια την Κατερίνα Σίμου, μέλος του ΤΓ Αχαΐας του ΚΚΕ.
Πέμπτη 1 Ιούνη
-12:00μ, στην αίθουσα Συλλόγων της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πατρών με ομιλητές τους Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Χρήστο Πατούχα, υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας με το ΚΚΕ.
-8:00μμ, Κ.Ο. Ρίου στο καφενείο Χρονόπουλου στον Άγιο Βασίλειο με ομιλήτρια την Αλεξάνδρα Αλάφη, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ. Θα χαιρετήσει ο Κώστας Δραγώτης, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ.
Από τη Δευτέρα 29 Μάη ξεκινούν τη λειτουργία τους τα εκλογικά περίπτερα του ΚΚΕ
-Πλατεία Γεωργίου, 9:00πμ-1:00μμ και 6:00μμ-10:00μμ
-Αγυιά (Αγίου Κωνσταντίνου), 9:00πμ-1:00μμ και 6:00μμ-9:30μμ
-Προσφυγικά, Πλατεία Ελευθερίας, 9:00πμ-1:00μμ και 6:00μμ-9:30μμ
-Πλατεία Υψηλών Αλωνίων, 9:00πμ-1:00μμ και 6:00μμ-9:30μμ
-Ζαρουχλέικα, οδός Ανθείας, 10:00πμ-1:00μμ και 6:30μμ-9:30μμ
-Kάτω Αχαγιά, πλατεία Παπαγιαννοπούλου 10:00πμ-1:00μμ και 6:00μμ-9:30μμ
-Αίγιο, Κλ. Οικονόμου 19: 10:00πμ-1:00μμ και 6:00μμ-9:30μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.