HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Rally Sprint Αιγίου με εικόνες που δεν έχουμε συνηθίσει - Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα (ΦΩΤΟ)

Εικόνες που δεν έχουμε συνηθίσει διαδραματίστηκαν στο πλαίσιο της πρώτης ειδικής διαδρομής του 10ου Rally Sprint Αιγίου! Το αγωνιστικό Citr...

Εικόνες που δεν έχουμε συνηθίσει διαδραματίστηκαν στο πλαίσιο της πρώτης ειδικής διαδρομής του 10ου Rally Sprint Αιγίου! Το αγωνιστικό Citroen C2 με το Νο26 και με πλήρωμα τους Δημήτρη Τρακάκη και Αλέξανδρο Ματαλιωτάκη, βγήκε από την αγωνιστική διαδρομή και κατέληξε στην αυλή σπιτιού στο ύψος του χωριού Αχλαδιά.
Οι εικόνες μαρτυρούν τη σοβαρότητα του ατυχήματος, με το γαλλικό αγωνιστικό να έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές. Βγήκε εκτός δρόμου κι αφού χτύπησε στη στέγη του σπιτιού, κατέληξε στην αυλή, εκεί όπου υπήρχαν κολώνες. Ατύχημα στο 10ο Rally Sprint Αιγίου Στο σημείο έσπευσαν εθελοντές για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και ακολούθως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς το πλήρωμα είχε τραυματιστεί και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.   
Η έκβαση του συμβάντος θα μπορούσε να είναι τραγική και ευτυχώς δεν υπήρχε κανένας στην αυλή του σπιτιού το οποίο βρίσκεται στο χωριό Αχλαδιά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αγνωστικό όχημα ξέφυγε της πορείας του, χτύπησε σε μία στέγη και κατέληξε σε αυλή σπιτιού ενώ χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης ήταν το γεγονός ότι έφυγε ο κινητήρας του οχήματος. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν οι δύο αθλητές, όπου ο ένας εξ αυτών αρκετά σοβαρά (χωρίς να υπάρχει ανησυχία για την ζωή του), όπου μεταφέρθηκε και σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Όπως αποδείχτηκε το ατύχημα ήταν πολύ σκληρό όμως η πρόληψη στα θέματα και στον εξοπλισμό ασφαλείας έπαιξαν το ρόλο τους και δεν υπήρξαν χειρότερες καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.