HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Finos Film τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (World Health Day) που θεσπίστηκε από τον ΠΟΥ για τα προβλήματα της δημόσιας υγείας που απασχο...

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (World Health Day) που θεσπίστηκε από τον ΠΟΥ για τα προβλήματα της δημόσιας υγείας που απασχολούν όλο τον κόσμο, η ιστορική εταιρεία παραγωγής ταινιών, η Finos Film, ανέβασε ένα ευρηματικό βίντεο με αξέχαστες ατάκες του ελληνικού σινεμά.
«Έχω και ζάχαρο.. και όσο συγχύζομαι ανεβαίνει και όσο ανεβαίνει συγχύζομαι» λέει ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, ενώ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επιμένει πως η πίεση δεν είναι δική του!
Στο βίντεο παρουσιάζονται σκηνές από τις ταινίες «Ένας Ιππότης για τη Βασούλα», «Η Ωραία του Κουρέα», «Ο Θησαυρός του Μακαρίτη», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Το Θύμα», «Κάτι να Καίει», «Η Κυρά μας η Μαμμή», «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο», «Ο Ψεύτης», «Μια Τρελλή Τρελλή Σαραντάρα», «Κάτι Κουρασμένα Παληκάρια», «Ο Γόης», «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια», «Φωνάζει ο Κλέφτης», «Χαρούμενο Ξεκίνημα» και «Η Ωραία των Αθηνών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.