HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: Έργα πνοής στα δημοτικά γήπεδα και για το τοπικό ποδόσφαιρο

Για το έργο των 2 εκατομμυρίων ευρώ που αφορά τα δημοτικά γήπεδα και το οποίο κινδύνεψε να χαθεί μίλησε στον Max Fm και στην Δήμητρα Μπαλαφ...

Για το έργο των 2 εκατομμυρίων ευρώ που αφορά τα δημοτικά γήπεδα και το οποίο κινδύνεψε να χαθεί μίλησε στον Max Fm και στην Δήμητρα Μπαλαφούτη ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το έργο ήταν από αυτά που πράγματι κινδύνεψαν να χαθούν όχι όμως λόγω της δημοτικής αρχής, αλλά εξαιτίας της διαδικασίας και της νομικής αντιδικίας που είχαν οι δυο υποψήφιοι ανάδοχοι που βγήκαν από τον διαγωνισμό.
Το έργο όπως τόνισε ο κ. Πετρόπουλος είναι σημαντικό αφού περιλαμβάνει την αλλαγή του φωτισμού σε όλα τα δημοτικά γήπεδο, αλλά και κάποιες εργασίες βελτίωσης στους περιβάλλοντες χώρους του.
Περιλαμβάνει επίσης την εγκατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο του Ψαθοπύργου, την μερική ανακαίνιση στο κλειστό γήπεδο των Ροιτίκων και μέσα από αυτό θα σωθεί και το γήπεδο του Πετρωτού που θα ξαναλειτουργήσει μετά από τη ζημιά που του είχε γίνει.
Παράλληλα ένα ακόμα έργο προχωράει και είναι στην τελική ευθεία, προϋπολογισμού της τάξεως των 600.000 ευρώ, καθώς αφορά την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα στα γήπεδα των Ζαρουχλείκων, του Ρίου και των Βραχνείκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.