HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων για τον Αναστάσιο Κανελλόπουλο και το κόμμα Κασιδιάρη

Ανακοίνωση για την φημολογούμενη εμπλοκή του αντιεισαγγελέα του Κερτεζίτη Α. Κανελλόπουλου με το κόμμα Κασιδιάρη. Η ανακοίνωση έχει ως εξής...

Ανακοίνωση για την φημολογούμενη εμπλοκή του αντιεισαγγελέα του Κερτεζίτη Α. Κανελλόπουλου με το κόμμα Κασιδιάρη. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Η υποψηφιότητα του Α. Κανελλόπουλου, που μάλιστα κατάγεται από τη Κέρτεζη Καλαβρύτων, πρώην αντι-Εισαγγελέα του Α.Π, αχυράνθρωπου του Κασιδιάρη, ενός εγκληματία και ο πρωταγωνιστικός ρόλος που αποφάσισε να αναλάβει στο Νεοναζιστικό μόρφωμα, αποτελούν ντροπή για τα Καλάβρυτα και προσβολή για κάθε Καλαβρυτινό που θυμάται και τιμά τους νεκρούς τους οποίους άφησε πίσω του ο ναζισμός στο τόπο μας.
Δεν υπάρχει καμία οικογένεια στα Καλάβρυτα που να μην βίωσε το θάνατο που σκόρπισε ο φασισμός εκείνον το Δεκέμβρη του ’43. Κι όμως, κάποιοι ξεχνούν! Ή απλά υποκρίνονται. Ο Εθνικισμός και η πατριδοκαπηλία είναι εξάλλου το τελευταίο προπύργιο των πολιτικών απατεώνων. O δημοκρατικός και προοδευτικός κόσμος των Καλαβρύτων όμως δεν ξεχνά την ιστορία του και υπενθυμίζει: στα Καλάβρυτα είστε ανεπιθύμητοι."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.