Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στις Αστυνομικές Υπηρεσίες

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου επισκέφθηκε το Τμήμα Μεταγωγών Δικαστηρίων και το Τμήμα Ενόρκων κα...

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου επισκέφθηκε το Τμήμα Μεταγωγών Δικαστηρίων και το Τμήμα Ενόρκων και Διοικητικών Εξετάσεων της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Αχαΐας στην οδό Γούναρη. Την κα Αλεξοπούλου υποδέχθηκε ο Διοικητής του Τμήματος, αστυνομικός υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Σταματόπουλος και την ενημέρωσε για τη λειτουργία της Υπηρεσίας.
Η Αχαιή υποψήφια βουλευτής συναντήθηκε με το Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, τα μέλη του οποίου της έθεσαν τα ζητήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, και συγκεκριμένα την ανάγκη ενίσχυσης με προσωπικό, τη στελέχωση του Τμήματος Αεροδρομίου Αράξου λόγω της θερινής περιόδου, με αποσπάσεις από άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις και την ανάγκη περαιτέρω ανανέωσης του στόλου οχημάτων. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας έθεσε ακόμη στην κα Αλεξοπούλου, την ανάγκη της τήρησης του χρονοδιαγράμματος κατασκευής του νέου Αστυνομικού Μεγάρου και τη δημιουργία νέων δομών ψυχικής υγείας στην Πάτρα, ώστε να απεμπλακούν οι αστυνομικοί από τις μεταγωγές παντού των ψυχικά ασθενών.
Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στέκεται διαρκώς στο πλευρό των αστυνομικών της Αχαΐας, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της και κατάφερε να δοθούν λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον για την προστασία των πολιτών, τη δημιουργία κλίματος ασφάλειας στην κοινωνία και τη στήριξη του Έλληνα αστυνομικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.