Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΣΤΡΙΑ: ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ Θ. ΓΚΛΑΒΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστριωτών «ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΣΤΡΙΩΝ» ‘με αφορμή τη θλιβερή είδηση της απώλειας του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΛΑ...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστριωτών «ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΣΤΡΙΩΝ» ‘με αφορμή τη θλιβερή είδηση της απώλειας του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΛΑΒΑ ιδρυτικού Μέλους του συλλόγου, τελευταίου Προέδρου της Κοινότητας Καστριών (1995-1998), προέδρου τα 1995-1996 της κοινοτικής επιχείρησης «ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΏΝ» σήμερα (Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Καλαβρύτων) όπως διαμορφώθηκε με το νόμο Καποδίστρια, και επί σειρά ετών πρόεδρος του συλλόγου Καστριωτών Αθήνας, πραγματοποίησε έκτακτη μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίαση σήμερα Τρίτη 3/4/2023 και ώρα 18:00 παρόντος και του προέδρου της κοινότητας Χαράλαμπου Γκλαβά. Αφού έλαβε υπόψη του το σημαντικό έργο που επιτέλεσε ως πρόεδρος , τη δράση του εκλιπόντος, την προσφορά του στα κοινοτικά και κοινωνικά δρώμενα των Καστριών και το γεγονός ότι υπήρξε πάντοτε πρόθυμος και αποφασιστικός συμβάλλοντας με την εντιμότητά του και τον ακέραιο χαρακτήρα του στην αναβάθμιση του χωριού του και για με την υπ’ αριθ. 3/2023 απόφασή του εγκρίνει ΟΜΟΦΩΝΑ και με την σύμφωνη γνώμη του προέδρου της κοινότητας το παρακάτω ψήφισμα:
• Να εκφράσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του προέδρου και των μελών του Δ.Σ στην οικογένεια του εκλιπόντος.
• Να παραστεί το Δ. Σ. στην τελετή της κηδείας.
• Αντί στεφάνου να δωριθεί χρηματικό ποσό στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου Καστριών.
• Να κρατηθεί εις μνήμη του ενός λεπτού σιγή στην πρώτη εκδήλωση.
• Να τιμηθεί ο εκλιπών στις προσεχείς πολιτιστικές εκδηλώσεις.
• Να καταθέτει πρόταση στο Δήμο Καλαβρύτων ώστε να δοθεί το όνομά του στην πλατεία του χωριού.
• Να καταθέτει πρόταση στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Καλαβρύτων (ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ ) ώστε να δοθεί το όνομά του στο γηπέδου του χωριού.
• Να δημοσιευθεί κατάσταση με τα έργα που πραγματοποιήθηκαν την θητεία του ως πρόεδρος της κοινότητας.
• Να επιδοθεί το ψήφισμα στην οικογένεια του.
• Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του συλλόγου και να δημοσιευτεί στα τοπικά μέσα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
• Καλεί την δημοτική αρχή και την διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης να προβούν άμεσα στις δέουσες ενέργειες ώστε να ολοκληρωθεί με όποια μορφή (μίσθωση, πώληση) το ημιτελές εγκαταλειμμένο (επί είκοσι πέντε και πλέων χρόνια) κτήριο - ξενώνας στην είσοδο του χωριού αποκαθιστώντας έτσι στην μνήμη του ένα πάγιο αίτημα των Καστριωτών και όχι μόνο.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.