Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Μεσολόγγι η Στέγη Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας

Η Στέγη Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ με περηφάνια και δέος γι άλλη μια φορά συμμετείχε στις επετειακές εκδηλώσεις που έγιναν στ...

Η Στέγη Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ με περηφάνια και δέος γι άλλη μια φορά συμμετείχε στις επετειακές εκδηλώσεις που έγιναν στο Μεσολόγγι για την 197η Έξοδο Μεσολογγίου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο του Λαζάρου 08 Απριλίου 2023, τιμώντας τους ήρωες της Εθνικής παλιγγενεσίας και κρατώντας ζωντανή τη φλόγα της ελευθερίας. Τα δύο τμήματα της σε σύνολο 50 ατόμων ,με το νεοσύστατο Άγημα και τις μοναδικές φορεσιές Αχαΐας στο πρώτο τμήμα και τις υπέροχες Ηπειρώτικες στο δεύτερο έκλεψαν τις εντυπώσεις . Μπροστά από κάθε τμήμα προηγείτο ομάδα του Αγήματος αρματωμένων με κουμπούρα γιαταγάνια και μπιστόλια της εποχής και στο β΄ τμήμα μπροστά ήταν Ηπειρώτες κρατώντας «τα λάβαρα της». Εκτός από το κατάμεστο πούλμαν ακολούθησαν και πολλά αυτοκίνητα με μέλη της ΣΤΕΓΗΣ για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις στο Μεσολόγγι .Τέλος ο πρόεδρος Παναγιώτης Φραντζής αισθανόμενος ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για όλα τα μέλη της Στέγης μας ευχαρίστησε για την καταπληκτική παρουσία τους και την άψογη εμφάνιση στην 197η επέτειο της εξόδου της Ηρωικής Φρουράς των Ελεύθερων Πολιορκημένων. Τέλος ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλό Πάσχα σε όλους !!!!!
Φωτογραφίες Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.