Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της Ολυμπίας Λόη

Ηχηρό μήνυμα αλλαγής με ψήφο ανατροπής στις 21 Μαΐου έστειλε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, Ολυμπία Λόη στην προεκλ...

Ηχηρό μήνυμα αλλαγής με ψήφο ανατροπής στις 21 Μαΐου έστειλε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, Ολυμπία Λόη στην προεκλογική της συγκέντρωση που θύμισε πολιτική εκδήλωση από… παλιά!
Στη συγκέντρωση που φιλοξενήθηκε στο χώρο του Deck με φόντο τον Πατραϊκό δεν έπεφτε καρφίτσα. Παλαιά, αλλά και νέα στελέχη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ, αυτοδιοικητικοί, συνάδελφοι της κας Λόη από την Περιφέρεια, αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες μηχανικοί και αρχιτέκτονες, εκπρόσωποι επιστημονικών και κοινωνικών φορέων και συλλόγων και πολλοί νέοι τίμησαν με την παρουσία τους την πολιτική εκδήλωση, ανταποκρινόμενοι στο ελπιδοφόρο κάλεσμα της υποψήφιας βουλευτή.
Η κα Λόη αφού ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους παρευρισκόμενους, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους παιδικούς της φίλους, στους συναδέλφους και σε όλους όσοι τη στηρίζουν στο πολιτικό της εγχείρημα, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «σε πείσμα λοιπόν όσων μας πληγώνουν και πιστεύοντας στις δυνατότητες του τόπου μας και στις ικανότητες των ανθρώπων του αποφάσισα να καταθέσω τη δική μου πρόταση ευθύνης στην πολιτική ζωή, θέτοντας υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ. Έχω γνώση των δυσκολιών και φυσικά κατανοώ τους λόγους που αρκετοί κρατούν αποστάσεις από την πολιτική ή εκφράζουν την αποστροφή τους. Σας διαβεβαιώνω όμως ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι».
Σε άλλο σημείο, τόνισε πως «αρκεί να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και στις αρχές της προοδευτικής μας παράταξης που παρά τα λάθη και τις παραλείψεις της έθεσε τα θεμέλια του σύγχρονου ελληνικού κράτους και συνδέθηκε με τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις στη χώρα. Με αυτό το έργο απευθυνόμαστε στον πολίτη ξανά. Αλλά και με σχέδιο για την κοινωνική δικαιοσύνη, την δίκαιη ανάπτυξη, την κοινωνική ευημερία».
Κλείνοντας κάλεσε όλους τους Αχαιούς πολίτες στις 21 Μαΐου να δώσουν ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής για να κατοχυρώσει την πολιτική του αυτονομία, η οποία, όπως είπε, αποτελεί προϋπόθεση αλλαγής του πολιτικού σκηνικού και του μοντέλου ανάπτυξης της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.