HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση του Θεμιστοκλή-Ανδρέα Μπάκα με τον πρόεδρο Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας συναντήθηκε με τον πρόεδρο Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων Κώστα Δαφαλιά....

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας συναντήθηκε με τον πρόεδρο Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων Κώστα Δαφαλιά.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ως γνώστης του αντικειμένου, ο Κώστας Δαφαλιάς επεσήμανε την αναγκαιότητα να συμμετέχουν στο σχεδιασμό της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής της περιοχής οι επαγγελματίες του κλάδου, ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι των ξενοδόχων.
Επιπλέον, στο επίκεντρο τέθηκε το ζήτημα της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, ώστε τα Καλάβρυτα να δέχονται τουρισμό όλο τον χρόνο, εφόσον έχουν σημαντικά αξιοθέατα διεθνούς αναγνώρισης, και να μην περιορίζεται η εμπορική και τουριστική κίνηση μόνο τα Σαββατοκύριακα. Ο υποψήφιος βουλευτής ανάφερε ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν σε συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ με στόχο την ανάδειξη των Καλαβρύτων ως προορισμό 365ημερών.
Συζητήθηκε, επίσης, το θέμα των υποδομών, στο οποίο προέχει η αναβάθμιση του οδικού δικτύου, από και προς τα Καλάβρυτα, ζήτημα το οποίο ο Θεμιστοκλής- Ανδρέας Μπάκας επιχειρεί να αναδείξει από την αρχή της προεκλογικής του εκστρατείας.
Παράλληλα, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ τόνισε ότι πρέπει να δοθούν κίνητρα τόσο στους εργαζόμενους, για να παραμείνουν στη περιοχή, και στους εγχώριους «ψηφιακούς νομάδες», όσο και στις επιχειρήσεις για να ανθίσει η τοπική οικονομία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.