Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ολοκλήρωσε σήμερα τη διήμερη επίσκεψη του σε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων για ανταλλαγή ευχ...

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ολοκλήρωσε σήμερα τη διήμερη επίσκεψη του σε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό, με την ευκαιρία του εορτασμού των αγίων ημερών του Πάσχα.
Όπως ανακοινώθηκε, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, συνοδευόμενος από τον διοικητή της 1ης Στρατιάς αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο, τον διοικητή της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ αντιστράτηγο Δημήτριο Χούπη και τον διοικητή του Δ' Σώματος Στρατού αντιστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο, αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό της Φρουράς Κομοτηνής, με το προσωπικό του 2ου λόχου Βάσεως Εκπαιδεύσεως Επιχειρήσεων Ειδικών Δυνάμεων στη Γλαύκη Ξάνθης, με το προσωπικό του τάγματος Εθνοφυλακής Εχίνου, με το προσωπικό του Δ' Σώματος Στρατού στην Ξάνθη και με το προσωπικό της Ε΄ μοίρας Καταδρομών στη Δράμα.
Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ κατά την επίσκεψή του, αφού ευχήθηκε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία και προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή πρόοδο, συνεχάρη το σύνολο του προσωπικού για τον επαγγελματισμό και τον ζήλο με τον οποίο επιτελεί την αποστολή του, και συνέστησε συνεχή εγρήγορση και επαγρύπνηση για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και απειλών που αντιμετωπίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Τέλος, εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην μαχητική και αποτρεπτική ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες είναι ικανές να παρέχουν το αίσθημα της ασφάλειας ώστε η ελληνική κοινωνία να ευημερεί και να προοδεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.