Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ματσάρα στα Προσφυγικά μεταξύ Άρη Πατρών και Παναιγιάλειου

Άρης Πατρών και Παναιγιάλειος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο ντέρμπι κορυφής του Β ́ Ομίλου της Α΄κατηγορίας που τα είχε όλα. Το ματς παρ...

Άρης Πατρών και Παναιγιάλειος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο ντέρμπι κορυφής του Β ́ Ομίλου της Α΄κατηγορίας που τα είχε όλα. Το ματς παρακολούθησαν περίπου 2.000 φίλαθλοι, αφού ο Παναιγιάλειος αποτελεί μαγνήτη σα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Ο Παναιγιάλειος βρήκε δίχτυα στο 14ο λεπτό με τον Ανδρέα Σπανό, ο οποίος αποβλήθηκε στο 35′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στην επανάληψη ο Άρης πίεσε ασφυκτικά και ο Γιάννης Σπανός με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 64′. Στο 82ο λεπτό το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 10 λεπτά, καθώς επικράτησε ένταση μεταξύ φιλάθλων και ΕΛ.ΑΣ, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν χρήση δακρυγόνων. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Άρης διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +1 από τον δεύτερο Παναιγιάλειο.
Στο 82ο λεπτό το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 10 λεπτά, καθώς επικράτησε ένταση μεταξύ φιλάθλων και ΕΛ.ΑΣ, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν χρήση δακρυγόνων. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Άρης διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +1 από τον δεύτερο Παναιγιάλειο. 
Δεν αποκλείεται ωστόσο οι δύο ομάδες να ξανασυναντηθούν στον δρόμο για τον τίτλο και το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου. 
Άρης Πατρών (Θανάσης Παπουτσής): Αναστασοβίτης, Πανάρετος, Μενύχτας, Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Γεωργόπουλος (15′ Μητρόπουλος), Αγγελής (90+2 Γράβαλος), Μπούμπαλης, Σπανός, Κουτρούμπας (79′ Οικονομόπουλος), Κωστής. 
Παναιγιάλειος (Θεόδωρος Ανδριόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Χούσα (70′ Οικονόμου), Κοτσόκολος, Παπαδόπουλος, Σπανός Μιχ., Αρβανίτης (66′ Σκούτας), Μπούνας , Λιάτος, Σπανός Aνδρ., Γκάτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.