HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέο κύμα κακοκαιρίας στα μέσα της εβδομάδας - Άνοιξη από Παρασκευή

Με την αστάθεια να περιορίζεται αρκετά προς τα βόρεια τμήματα ξεκινάει η νέα εβδομάδα στη χώρα μας, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από ...

Με την αστάθεια να περιορίζεται αρκετά προς τα βόρεια τμήματα ξεκινάει η νέα εβδομάδα στη χώρα μας, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Open. Καθώς θα φτάνουμε προς την Τετάρτη και την Πέμπτη, φαίνεται πως μια οργανωμένη κακοκαιρία θα μας επισκεφτεί από την περιοχή της κεντρικής Ευρώπης και θα μας δώσει μια πιο οργανωμένη αστάθεια για ένα 48ωρο.
Ειδικότερα, από την Τετάρτη, κυρίως από το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται η κακοκαιρία, η οποία θα πυροδοτήσει ξανά την αστάθεια με μπόρες και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο, ενώ η αστάθεια περιορίζεται την Πέμπτη και πάμε σε καλύτερες καιρικές συνθήκες από την Παρασκευή και στη συνέχεια.

Ο καιρός την Τρίτη 25-04-2023
Στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στη Μακεδονία και τη Θράκη, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει τους 19 με 21 και στην ηπειρωτική χώρα κατά τόπους τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Τετάρτη 26-04-2023
Αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από αργά το απόγευμα ο καιρός στη δυτική Ελλάδα θα βελτιωθεί, ενώ τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Η ορατότητα τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ όμως βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

Ο καιρός την Πέμπτη 27-04-2023
Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και τη νύχτα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση κυρίως στα κεντρικά και νότια.

Ο καιρός την Παρασκευή 28-04-2023

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στο Αιγαίο τις πρωινές ώρες και στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά το μεσημέρι – απόγευμα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο έως 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Η προοπτική για το Σάβατο 29-04-2023
Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στα βόρεια και πρόσκαιρα το μεσημέρι – απόγευμα και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νοτιοανατολικά 6 με 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.
x

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.