HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Φόβοι για βεντέτα μετά το στυγερό έγκλημα - Νέα στοιχεία για το έγκλημα πάθους

Φόβοι για βεντέτα σε Πάτρα και Αχαϊα για το έγκλημα πάθους που στοίχισε τη ζωή σε έναν 63χρονο. Ο δράστης που ομολόγησε τη δολοφονία είπε σ...

Φόβοι για βεντέτα σε Πάτρα και Αχαϊα για το έγκλημα πάθους που στοίχισε τη ζωή σε έναν 63χρονο. Ο δράστης που ομολόγησε τη δολοφονία είπε στους αστυνομικούς πως είχε υποψίες που όπως φαίνεται θόλωσαν το μυαλό του. Είχε συγκεντρώσει στοιχεία, όπως ανέφερε, που έδειχναν πως ο άτυχος άντρας ήταν ο εραστής της γυναίκας του. Η σύζυγος του καθ ομολογία δολοφόνου το αρνείται. Σε συνάντηση που είχαν, δράστης και θύμα πάλεψαν και κάποια στιγμή ο επίσης 63χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και σκότωσε τον συνομίληκο άντρα. Στην περιοχή παραμένουν αστυνομικοί, σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να αποφευχθούν ακόμα χειρότερες καταστάσεις.

Ο 63χρονος τσιγγάνος υποψιαζόταν, εδώ και καιρό, ότι ο γείτονάς του στην Κάτω Αχαΐα, είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με την γυναίκα του. Κανείς φυσικά δεν γνωρίζει, αν αυτό συνέβαινε ή αν ο άνδρας είχε αποκτήσει εμμονή, σε τέτοιο βαθμό που να του έχει θολώσει το μυαλό.
Το πρωί της Τρίτης του Πάσχα αποφάσισε να «λύσει» τις διαφορές του με τον επίσης 63χρονο «αντίζηλό» του κι έτσι τον κάλεσε να «συζητήσουν», σε χωράφι κοντά στο Δημοτικό Σχολείο του Οικισμού «Τσιγγάνικα» της Κάτω Αχαΐας. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τότε βγήκε το μαχαίρι. Δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει το θύμα -τέτοια ήταν η μανία του δράστη- που δέχθηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα σε όλο του το σώμα.

Η εικόνα που αντίκρισαν αστυνομικοί, οι οποίοι έφθασαν στο σημείο ήταν σοκαριστική. Ο νεκρός άνδρας έφερε μαχαιριές ακόμη και στο πρόσωπο. Πάνω από 30 στο σύνολό τους! Οι αστυνομικοί εντόπισαν ίχνη πάλης, κάτι που σημαίνει πως οι δύο άνδρες στην κυριολεξία είχαν «κυλιστεί» στο χωράφι, πριν βγει το μαχαίρι.
Μία γυναίκα, που διαμένει ακριβώς απέναντι άκουσε τον καβγά, είδε τη σκηνή και έντρομη κάλεσε την ΕΛΑΣ. Την ίδια ώρα, ο δράστης απομακρυνόταν από το σημείο. «Ηταν ατάραχος. Τον είδα να περπατά. Λες και δεν είχε συμβεί το έγκλημα» δηλώνει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» νεαρός που άκουσε τις φωνές και έσπευσε να δει τι συμβαίνει.
Η είδηση του φονικού μεταδόθηκε αστραπιαία στη συνοικία των Ρομά. Στην Κάτω Αχαΐα έφθασε ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας ακόμη και η ομάδα ΟΠΚΕ. Η ΕΛΑΣ συνέλεξε άμεσα πληροφορίες και μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε και πέρασε χειροπέδες στον δράστη.
Μέσα από κάμερες είδαν τις κινήσεις του, αφού αυτές που διέθετε το παρακείμενο Δημοτικό Σχολείο δεν είχαν καταγράψει κάτι, όμως λίγα μέτρα μετά, κάποια άλλη έδειξε τον φονιά να περπατά και μάλιστα να βγάζει το σακάκι του.
Αμέσως μετά, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, αστυνομικοί βρήκαν τα ρούχα που φορούσε στη διάρκεια της πράξης, με σημάδια από αίμα. Στην κατάθεσή του επέμενε για την ερωτική σχέση και περιέγραψε τις υποθέσεις που έκανε παρουσιάζοντας και κάποια κατ’ εκείνον στοιχεία που τον οδήγησαν στο έγκλημα.
Η σύζυγός του, όμως, αρνείται τα πάντα. Ο ίδιος όχι μόνο ομολόγησε την πράξη του, αλλά υπέδειξε και στους αστυνομικούς πού είχε κρύψει το μαχαίρι, σε έναν θάμνο κοντά στον τόπο του εγκλήματος. Η ΕΛΑΣ έλαβε μέτρα από την πρώτη στιγμή, φοβούμενη ακόμη και το ενδεχόμενο βεντέτας.
από: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.