HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στον Νεκτάριο Φαρμάκη

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη ...

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και συζήτησαν για την εξέλιξη των έργων στην Αχαΐα και κυρίως για το έργο της ανάπλασης της πρώην χαρτοποιίας Λαδόπουλου στην Πάτρα.
Ο κ. Φαρμάκης ενημέρωσε την κα Αλεξοπούλου για την πορεία αυτού του έργου, που αποτελεί τη μεγαλύτερη παρέμβαση ανάπλασης στην χώρα μετά το Ελληνικό, με προϋπολογισμό 65.000.000 ευρώ και εκτέλεση μέσω Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ). Στις 23 Μαΐου ολοκληρώνεται η διαδικασία κατάθεσης προτάσεων-μελετών, ώστε να προκύψει το σχήμα της Κοινοπραξίας Ιδιωτών με την καλύτερη πρόταση, η οποία θα εκτελέσει το έργο. Μετά θα προχωρήσει ανταγωνιστικός διάλογος μεταξύ τους, ώστε η επόμενη φάση να είναι η ταχύτερη δυνατή εκκίνηση κατασκευής του έργου και η ολοκλήρωσή του στον προβλεπόμενο χρόνο.
Η κα Αλεξοπούλου τόνισε τη σημασία που δίνει η Κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ανάπτυξη της Αχαΐας, τον σχεδιασμό της οποίας παρουσίασε ο ίδιος, κατά την επίσκεψή του στην Πάτρα τον περασμένο Νοέμβριο.
Η Χριστίνα Αλεξοπούλου και ο Νεκτάριος Φαρμάκης, δύο νέοι και εργατικοί άνθρωποι που αποτέλεσαν το 2019 νικηφόρα επιλογή της Νέας Δημοκρατίας, συνεργάζονται με επιτυχία, όραμα και έργο, με στόχο κάθε προοπτική ανάπτυξης της Αχαΐας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.