HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που «ξάφριζε» γεωτρήσεις

Από την Ασφάλεια Αιγιαλείας εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας οργανώθηκαν για τη διάπραξη κλοπών - διαρρήξεων σε γεωτρήσε...

Από την Ασφάλεια Αιγιαλείας εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας οργανώθηκαν για τη διάπραξη κλοπών - διαρρήξεων σε γεωτρήσεις της Δ.Ε.Υ.Α Αιγιαλείας το έτος 2022 με αποκλειστικό σκοπό τον παράνομο οικονομικό όφελος.
Κατόπιν ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης έρευνας της Ασφάλειας Αιγιαλείας και αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία και αποτελέσματα φυσικών και τεχνικών μεθόδων εξαρθρώθηκε η εγκληματική οργάνωση και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 ημεδαπών,
οι οποίοι είχαν οργανωθεί με κοινό σκοπό, την τέλεση κλοπών - διαρρήξεων σε γεωτρήσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εξιχνιάστηκαν 10 περιπτώσεις κλοπών σε γεωτρήσεις ιδιοκτησίας της Δ.Ε.Υ.Α. και 4 περιπτώσεις κλοπών σε γεωτρήσεις ιδιωτών ενώ το συνολικό ύψος αφαιρεθέντων μετάλλων και προκληθεισών φθορών ανέρχεται στο ποσό των 65.800 ευρώ.
Επιπρόσθετα κατασχέθηκαν
α) Ένα (1) Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης κλοπών και μεταφοράς κλοπιμαίων,
β) Μία (1) συσκευή κινητού τηλέφωνου.
Η σχηματισθείσα δικογραφία, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.