HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ με νεκρό και τραυματίες τουρίστες

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τουλάχιστον πέντε τραυματίστηκαν σε τρομοκρατική επίθεση, όπως τη χαρακτήρισαν οι αρχές του Ισραήλ, στο Τελ Αβί...

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τουλάχιστον πέντε τραυματίστηκαν σε τρομοκρατική επίθεση, όπως τη χαρακτήρισαν οι αρχές του Ισραήλ, στο Τελ Αβίβ. Θύμα είναι ένας άνδρας περίπου 30 ετών που ήταν τουρίστας. Ο δράστης σκοτώθηκε από τα πυρά αστυνομικών και πολιτών, σύμφωνα με τη Haaretz. Ο τρομοκράτης, αναφέρει η Jerusalem Post, οδηγούσε στον πολυσύχναστο παραλιακό δρόμο όταν έπεσε πάνω στους περαστικούς σκοτώνοντας τον άνδρα. 
Τραυματίστηκαν άλλοι πέντε περαστικοί, ένας άνδρας 74 ετών, ένας 39 ετών και μια κοπέλα 17 ετών πιο σοβαρά ενώ ένας άνδρας 50 ετών και μια γυναίκα 70 ετών έχουν ελαφριά τραύματα. Το αυτοκίνητο του δράστη ανατράπηκε την ώρα που προσπαθούσαν να τον εξουδετερώσουν. Ο νεκρός και οι τραυματίες είναι όλοι τουρίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.