HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκλογές 2023: Κόπηκε από τον Άρειο Πάγο το κόμμα Εμφιετζόγλου - Μπογδάνου

Εκτός των κομμάτων που θα κατέβουν στις επερχόμενες εκλογές τέθηκε με ομόφωνη απόφαση του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου ο σχηματισμός των Κω...

Εκτός των κομμάτων που θα κατέβουν στις επερχόμενες εκλογές τέθηκε με ομόφωνη απόφαση του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου ο σχηματισμός των Κωνσταντίνου Μπογδάνου και Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.
Ο Άρειος Πάγος έκοψε το κόμμα που με συνεργασία των δύο είχε καταθέσει αίτηση για να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία .Έτσι, δεν μπορεί να κατέλθει στις εκλογές της 21η Μαϊου το κόμμα «Πατριωτική Ένωση» των Κωνσταντίνου Μπογδάνου - Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του σχήματος που συμφωνήθηκε από τους δύο κατατέθηκε προσφυγή από το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» -ΕΛΛ. ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ στην οποία υποστηρίχθηκε πως οι κύριοι Μπογδάνος - Εμφιετζόγλου έχουν «κλέψει» το όνομα του.
Ο Άρειος Πάγος αποδέχθηκε την προσφυγή και έκρινε ομόφωνα ότι δικαιούχος του ονόματος είναι το προφεύγων κόμμα.
Παράλληλα, κρίθηκε πως το σύμβολο της «Πατριωτικής Ένωσης», το οποίο απεικονίζει το αστέρι της Βεργίνας, είναι εθνικό σύμβολο που εκ του νόμου απαγορεύεται η χρήση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.