HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Καλαβρυτινοί της Νέας Υόρκης με άσβεστη τη φλόγα της πατρίδας τίμησαν το 1821

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων ομογενών πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση «Sail to Freedom», που διοργάνωσε η ελληνική Ομογένεια ...

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων ομογενών πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση «Sail to Freedom», που διοργάνωσε η ελληνική Ομογένεια της Νέας Υόρκης, για να τιμήσει την Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης. 
Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες πάντως δεν φάνηκαν ικανές να κάμψουν το φρόνημα των Ομογενών και η 5η λεωφόρος απέκτησε ελληνικό παλμό και γέμισε γαλανόλευκα χρώματα. Ο Σύλλογος Καλαβρυτινός της Νέας Υόρκης πρώτοι και καλύτεροι στην παρέλαση κρατώντας το Ιερό Λάβαρο και φυσικά άσβεστη τη φλόγα της πατρίδας.
Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων η πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσινγκτον Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, ο γενικός πρόξενος στη Νέα Υόρκη Ντίνος Κωνσταντίνου, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος και ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΗΕ Ευάγγελος Σέκερης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.