HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΑΣΙΩΤΗΣ: Ο Οδοντωτός να πηγαινοέρχεται στα Καλάβρυτα με ασφάλεια

Τραγικός ο απολογισμός του σιδηροδρομικου ατυχήματος ή εγκληματικής αμέλειας; Που σημειώθηκε στα Τέμπη με δεκάδες νέα παιδιά νεκρά και άλλα...

Τραγικός ο απολογισμός του σιδηροδρομικου ατυχήματος ή εγκληματικής αμέλειας; Που σημειώθηκε στα Τέμπη με δεκάδες νέα παιδιά νεκρά και άλλα τόσα στα νοσοκομεία. Τραγικές φιγούρες οι μανάδες, οι πατεράδες, οι φίλοι και συγγενείς των θυμάτων που αλλόφρονες προσπαθούν να ταυτοποίησουν τις σωρούς των παιδιών τους.
Μακάρι να τους δώσει ο Θεός κουράγιο να ξανασταθουν στα πόδια τους.
Δυστυχώς ανάμεσα τους και ένα δικό μας παιδί από τη Λυκούρια, η Αναστασία Παπαγγελη που πήγαινε στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζε. Η μοίρα επεφυλασε τραγικό παιχνίδι γι' αυτήν και τους δικούς της ανθρώπους.Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της που τυχαίνει και οι δύο γονείς να ανήκουν στο υγειονομικό σώμα.
Το τελευταίο μήνα ταξίδεψα πολλές φορές με το τρενάκι ( Οδοντωτο) από και προς τα Καλάβρυτα. Ευγενέστατοι και εξυπηρετικοί οι εργαζόμενοι στο σταθμό και το τρένο. Εκεινο που σημείωσα ήταν ότι δύο φορές το τρένο σταμάτησε και ο συνοδηγός κατέβηκε για να απομακρύνει κάποιους μικρούς βράχους που είχαν πέσει στις γραμμές. Μικροι βράχοι που μπορείς να τους σηκώσεις και να τους παραμερισεις.
Και ρωτάω τώρα εγώ.
Πότε έγινε τελευταία φορά έλεγχος των πρανων που περνάει το τρενο;
Πότε ελέγχθηκε η στατικοτητα των γεφυρών πάνω από τα οποία περνάει το τρενο;
Γιατί και νερά περνούν από κάτω και μικροσεισμοι γίνονται και σε μια βροχή μεγάλοι βράχοι μπορούν να πέσουν ( αν η κατάσταση των πρανων είναι επικίνδυνη) πάνω στο συρμό και να παρασύρουν τα βαγόνια στο γκρεμό. Η' πρέπει να περιμένουμε να γίνει κάποιο ατύχημα και μετά να κινητοποιηθουμε.
Καλό είναι το τρένο να ανεβαίνει στην Αγία Λαύρα αλλά ακόμα καλύτερο να πηγαινοέρχεσαι στα Καλάβρυτα με ασφάλεια.
Θεόδωρος Κ Νασιωτης
Προεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.