HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι καταθέσεις στεφάνων στο Πανελλήνιο Ηρώο Εθνικής Παλιγγενεσίας

Αμέσως μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας, πραγματοποιήθηκε Τρισάγιο στο Πανελλήνιο Ηρώο Εθνικής Παλιγγενεσία...

Αμέσως μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας, πραγματοποιήθηκε Τρισάγιο στο Πανελλήνιο Ηρώο Εθνικής Παλιγγενεσίας για τους πεσόντες αγωνιστές του 1821.
Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων Δημήτρης Σκάλκος, την Βουλή των Ελλήνων ο Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ιάσωνας Φωτήλας, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ η Βουλευτής Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου, το ΠΑΣΟΚ ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος Φωκίωνας Ζαΐμης, την Ελληνική λύση η κ. Φράγκου. Στεφάνια ακόμα κατέθεσαν οι μαθητές σχολείων Καλαβρύτων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος Χαρίλαος Ερμείδης, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κ. Σαμαρτζόπουλος, το μέλος του Συλλόγου Απογόνων αγωνιστών του '21 Αντώνης Πετμεζάς, εκπρόσωποι του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.