Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνελήφθησαν τέσσερις αστυνομικοί για βασανιστήρια σε βάρος κρατούμενου

Στη σύλληψη τεσσάρων αστυνομικών το Σάββατο για ξυλοδαρμό και βασανιστήρια σε βάρος αλλοδαπού κρατούμενου προέβη η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθ...

Στη σύλληψη τεσσάρων αστυνομικών το Σάββατο για ξυλοδαρμό και βασανιστήρια σε βάρος αλλοδαπού κρατούμενου προέβη η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.
Οι αστυνομικοί, ένας αξιωματικός, δύο αστυφύλακες και ένας ειδικός φρουρός, είχαν την ευθύνη φύλαξης και μεταγωγής κρατουμένων σε Σωφρονιστικό Κατάστημα.
Σε βάρος των τεσσάρων αστυνομικών σχηματίστηκε δικογραφία.
Ο κρατούμενος εξετάσθηκε από ιατροδικαστή, ενώ κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε.
Η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη
"Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου χθες, Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, τέσσερις αστυνομικοί, κατηγορούμενοι για βασανιστήρια και άλλες προσβολές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι αστυνομικοί (Αξιωματικός, Αστυφύλακες και Ειδικός Φρουρός) έχοντας την ευθύνη φύλαξης και μεταγωγής κρατουμένων σε Σωφρονιστικό Κατάστημα, προέβησαν σε πράξεις ξυλοδαρμού και βασανισμού σε βάρος αλλοδαπού κρατούμενου.
Κατασχέθηκε ρουχισμός που φορούσε ο κρατούμενος, ενώ επιπλέον εξετάσθηκε από Ιατροδικαστή.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.