HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου!

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) εξέδωσε σήμερα ένταλμα σύλληψης κατά του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, κατηγορώντας τον ότι είναι υπ...

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) εξέδωσε σήμερα ένταλμα σύλληψης κατά του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, κατηγορώντας τον ότι είναι υπεύθυνος για εγκλήματα πολέμου που φέρεται να διαπράχθηκαν στην Ουκρανία.
Η Μόσχα έχει επανειλημμένα αρνηθεί τις κατηγορίες για τις φρικαλεότητες κατά τη διάρκεια της εισβολής της στη γείτονά της.
Σύμφωνα με την Daily Mail, χιλιάδες πολίτες έχουν πέσει νεκροί από τα ρωσικά πυρά τον τελευταίο χρόνο στην Ουκρανία. Το νεότερο γνωστό θύμα είναι ένα 14χρονο αγόρι, ενώ οι Βρετανοί υποστηρίζουν πως οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 7.000. Παράλληλα, πάνω από οκτώ εκατομμύρια Ουκρανοί έχουν γίνει πρόσφυγες σε άλλες χώρες της Ευρώπης, εξαιτίας του πολέμου.
Την ίδια ώρα, ο διευθυντής της CIA Ουίλιαμ Μπερνς, ανέφερε πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν εκτιμά ότι θα κερδίσει σε έναν πόλεμο φθοράς απέναντι στην Ουκρανία.
«Ο Πούτιν, κατά τη γνώμη μου, νομίζει σήμερα ότι δεν μπορεί να κερδίσει αμέσως, αλλά δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει», δήλωσε ο διευθυντής της CIA σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο αμερικανικό ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.