HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ...

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι ενεργώντας από κοινού με ακόμα έναν ημεδαπό, μετέβησαν με αυτοκίνητο προχθές το μεσημέρι, σε επιχείρηση σε περιοχή της Πάτρας και αφαίρεσαν μία κλιματιστική μονάδα, τέσσερις ιμάντες και εργαλεία, συνολικής αξίας (500) ευρώ.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών βρήκαν στην κατοχή του συλληφθέντα και κατέσχεσαν την κλιματιστική μονάδα.
Σύλληψη αλλοδαπής για παραβάσεις στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και στα όμοια καταστήματα
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, μια αλλοδαπή γυναίκα, διότι διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, έχοντας θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική, η ένταση της οποίας υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.