HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμού...

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για κλοπή.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, κατ΄εξακολούθηση
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή της Πάτρας, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε από αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι ρευματοδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους, χωρίς να καταγράφεται η καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (18) γραμμάρια ηρωίνης, μια ζυγαριά ακριβείας, σύνεργα διαχωρισμού ναρκωτικών ουσιών με υπολείμματα ηρωίνης και το χρηματικό ποσό των (310) ευρώ.

Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για κλοπή και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τρεις ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 16, 17 και 15
ετών, διότι διέρρηξαν σταθμευμένο αυτοκίνητο ημεδαπού άνδρα και
αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ.
Επιπλέον, συνελήφθη μητέρα ανήλικου συλληφθέντα για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.