HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Απεργούμε για όλους όσους έχασαν τη ζωή τους - Τώρα είναι η ώρα του αγώνα

Ανακοινώνεται ότι: Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Πανδημοσιοϋπαλληλικής ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ από...

Ανακοινώνεται ότι: Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Πανδημοσιοϋπαλληλικής ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ από όλες τις διαδικασίες και όλα τα στάδια της στοχοθεσίας και της αξιολόγησης του Ν.4940/2022, μετατρέποντας τη Στάση Εργασίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σε Απεργία, καθώς επίσης και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών, για την ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023.
Το σύνθημα «στο έγκλημα αυτό καμία ανοχή, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή», που αυτές τις μέρες ακούγεται από τους μαθητές, τους φοιτητές, τους γονείς και τους εργαζόμενους, είναι σύνθημα όλου του λαού και αποτυπώνει το χρέος που έχουμε ώστε να μη συγκαλυφθεί τίποτα.
Τώρα είναι η ώρα του αγώνα. Για να μην μείνουν ατιμώρητοι οι αυτουργοί του προδιαγεγραμμένου εγκλήματος. Για να μην θαφτούν οι ευθύνες όλων των κυβερνήσεων που ιδιωτικοποίησαν, τεμάχισαν και υποβάθμισαν τις σιδηροδρομικές μεταφορές. Για να λογοδοτήσουν όσοι θυσίασαν την ασφάλεια και την ίδια την ανθρώπινη ζωή στη μέγγενη των Μνημονίων και των δανειστών, για τα κέρδη των πολυεθνικών και το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, τη μείωση του κόστους.
Την Τετάρτη απεργούμε για όλους όσους έχασαν τη ζωή τους, για μας και τα παιδιά μας, για το μέλλον.
Καλούμε τους συναδέλφους εργαζόμενους σ’ ολόκληρο το Δήμο Καλαβρύτων αλλά και όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους, συνταξιούχους και συμπολίτες του Δήμου μας, να συμμετάσχουν στην απεργία δίνοντας δυναμική και μαζική απάντηση.
΄Ολες και ΄Ολοι στις πλησιέστερες μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις της περιοχής μας, στο Αίγιο και στην Πάτρα, μαζί με τα εργατικά σωματεία και τη νεολαία.

Καλάβρυτα 07 Μαρτίου 2023
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ ΣΕΡΑΝΙΤΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΝΟΣ ΡΕΚΟΥΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.