HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: "Ελευθερίας Πορεία"

Με την συμμετοχή μαθητών από τα Καλάβρυτα πραγματοποιήθηκε σήμερα 24 Μαρτίου, η "Ελευθερία Πορείας", από την Ιερά Μονή Αγίας Λαύρ...

Με την συμμετοχή μαθητών από τα Καλάβρυτα πραγματοποιήθηκε σήμερα 24 Μαρτίου, η "Ελευθερία Πορείας", από την Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας στα Καλάβρυτα.  Η μαθητές των Καλαβρύτων παρέλαβαν το αντίγραφο του Ιερού Λαβάρου από τον καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας, πατέρα Ευσέβιο και το δάφνινο στεφάνι από τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλο και έτρεξαν ανα δυάδες μεταφέροντας το ιερό λάβαρο.
Η εκκίνηση δόθηκε το πρωί κάτω από τον ιστορικό πλάτανο της Ιεράς Μονής και τερμάτισαν σε μία συμβολική κίνηση στο σταθμό του Οδοντωτού όπου και έγιναν οι απονομές σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Για την πραγμάτωση της συμβολική εκδήλωσης, συνέβαλε ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τζόβολος και συνέδραμε το ΕΚΑΒ Καλαβρύτων και εθελοντές από τον Ερυθρό Σταυρό.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.