HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Χιλιάδες επισκέπτες - Άψογη δουλεία της Αστυνομίας - Εύσημα από Μητροπολίτη και Δήμαρχο

Περισσότερους από 6 χιλιάδες επισκέπτες δέχθηκαν τα Καλάβρυτα την 25η Μαρτίου για τις επετειακές εκδηλώσεις στην Αγία Λαύρα. Το ιστορικό μο...

Περισσότερους από 6 χιλιάδες επισκέπτες δέχθηκαν τα Καλάβρυτα την 25η Μαρτίου για τις επετειακές εκδηλώσεις στην Αγία Λαύρα. Το ιστορικό μοναστήρι, δέχθηκε περισσότερα από 30 εκδρομικά λεωφορεία και εκατοντάδες ΙΧ και όλα κύλησαν ομαλά από τον καλό συντονισμό της τοπικής Αστυνομίας με την συνδρομή Αστυνομικών από Κλειτορία, Πάτρα και Αίγιο.
Στην Αγία Λαύρα σε κάθε κομβικό σημείο αστυνομικοί φρόντιζαν για την ασφαλή μετακίνηση των επισκεπτών αλλά και για την τάξη στις εκδηλώσεις εντός της Ιεράς Μονής. Σημαντική και η συμβολή του προσωπικού του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων που τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις συνέδραμε άμεσα και αποτελεσματικά.
Τόσο ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ.κ. Ιερώνυμος, όσο και ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησαν το προσωπικό του Α.Τ. Καλαβρύτων και του ΕΚΑΒ για την σημαντική τους συμβολή τόσο για τις εκδηλώσεις στην Αγία Λαύρα, όσο και για τις εκδηλώσεις στα Καλάβρυτα, σε μια περίοδο μάλιστα, που οι επιτυχίες σε θέματα ασφαλείας από πλευράς Τοπικής Αστυνομίας διαδέχονται η μία την άλλη!   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.